کد خبر: ۴۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۵
روش پخت کباب چوبی :



کباب چوبی مرغ,کباب چوبی با گوشت چرخ کرده,کباب چوبی گوشت

کباب چوبی مرغ,کباب چوبی با گوشت چرخ کرده,کباب چوبی گوشت,کباب چوبی با مرغ,کباب چوبی میگو,کباب چوبی گوشت چرخ کرده,کباب چوبی با گوشت,کباب چوبی با فیله مرغ,کباب,غذاهای گوشتی,انواع کباب ایرانی



مواد لازم کباب چوبی :


رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

100 گرم / 76 کالری

زعفران

یک دوم قاشق چای خوری

100 گرم / 310 کالری

کره ی پاستوریزه

100 گرم

100 گرم / 737 کالری

نمک و فلفل

2 قاشق غذاخوری

100 گرم / 0 کالری

آب لیمو

به مقدار لازم

100 گرم / 26 کالری



روش پخت کباب چوبی :


*. گوشت را تمیز کنید و به صورت مکعبی برش دهید.

*. سپس آن را در چوب مخصوص (سیخ کباب چوبی) به سیخ بکشید.

*. در لابه لای هر تکه گوشت 2تکه پیاز و 2 تکه فلفل قرار دهید.

*. کره را در ظرفی آب کرده و سیخ ها را در آن قرار دهید. آنگاه ظرف را روی حرارت قرار دهید.

*. گاهی ظرف را تکان دهید تا گوشت ها کمی تفت داده شود.

*. سپس رب گوجه فرنگی را با مقداری کره تفت داده .

*. 3-2 لیوان آب اضافه کنید و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بریزید.

*. پس از آن با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد,در پایان زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کرده.

*. اجازه دهید تا آب آن کمی کشیده شود. آن گاه سیخ ها را در دیس چیده.

*. سس باقی مانده را روی آن بریزید و همراه با چلو سرو کنید.

 


خواص زعفران  :


*. زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفرانآرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.

 


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: