کد خبر: ۳۸۷۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۵
گوشت سینه مرغ که به قطعات کوچک خرد شده برای سالاد اسپایسی مرغ ایده آل می باشد


نحوه درست کردن سالاد اسپایسی مرغ,پخت سالاد اسپایسی مرغ

گوشت سینه مرغ که به قطعات کوچک خرد شده برای سالاد اسپایسی مرغ ایده آل می باشد


گوشت نرم سینه مرغ که به قطعات کوچک خرد شده برای سالاد اسپایسی مرغ ایده آل می باشد. تکه های کوچک مرغ سریع پخته شده و با دیگر مواد سالاد مخلوط می شوند.

مواد لازم برای سالاد اسپایسی مرغ :

فیله سینه مرغ 2 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
 فلفل چیلی قرمز خرد شده1 عدد
 عسل خالص1 قاشق غذاخوری
پودر زیرهنصف قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی بزرگ خرد شده2 عدد
لوبیا سبز باریک از وسط به دو نیم شده50 گرم
فلفل دلمه ای قرمز خلال شده1 عدد
گوجه فرنگی دانه گرفته و خرد شده2 عدد

 

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد اسپایسی مرغ :

 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
 پودر فلفل چیلیمقداری
 سرکه سیر ترشی 1 قاشق غذاخوری
 شکر دانه ریزمقداری
گشنیز تازه خرد شده1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سالاد اسپایسی مرغ :
با استفاده از یک کارد تیز سینه مرغ را باریک خرد نمایید. کره را داخل یک قابلمه متوسط و بر روی حرارت متوسط آب نموده و مرغ، چیلی، عسل و زیره را به قابلمه بیافزایید. این مواد را حدود 10 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شوند.

آن ها را به کاسه تمیزی منتقل نموده، بعد از خنک شدن گشنیز را اضافه نموده و مخلوط نمایید.

در همین فاصله، سیب زمینی خرد شده را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود. آن را آبکش نموده و برای خنک شدن کنار بگذارید.

لوبیا سبز را داخل قابلمه آب جوش به مدت 3 دقیقه بجوشانید. آن ها را کاملا آبکش نموده و برای خنک شدن کنار بگذارید. لوبیا سبز و سیب زمینی را داخل کاسه سالاد با هم مخلوط نمایید.

خلال های فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را به سیب زمینی و لوبیا سبز افزوده و مخلوط تند مرغ را به آن ها بیافزایید.

مواد لازم جهت تهیه سس را داخل یک کاسه کوچک مخلوط نموده و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید. سالاد اسپایسی مرغ را بلافاصله سرو نمایید.

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: