کد خبر: ۳۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵
گوشت چرخ کرده را با پونه کوهی و نمک و مقداری فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. و به صورت توپ های کوچک نه خیلی کوچک در می آوریم.


طرز تهیه اسپاگتی با انواع سس,درست کردن اسپاگتی با سس میت بال

اسپاگتی با سس گوجه و میت بال یک غذای تند و خوشمزه است


مواد لازم برای اسپاگتی با سس گوجه و میت بال :

پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی3 عدد درشت
رب گوجه فرنگی 1 قاشق پر
 سیر3 حبه
پودر ریحون1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پنیر پارمژان2 قاشق غذاخوری
گوشت قرمز300 گرم
پونه کوهیبه مقدار لازم
جعفری ریز خورد شده2-3 قاشق غذاخوری
ریحان تازهبه مقدار لازم
برگ بو1 عدد
شکر1/2 قاشق چایخوری
اسپاگتی1 بسته - 340 گرم


طرز تهیه اسپاگتی با سس گوجه و میت بال :
گوشت چرخ کرده را با پونه کوهی و نمک و مقداری فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. و به صورت توپ های کوچک نه خیلی کوچک در می آوریم و در مقداری روغن تفت می دهیم. به این صورت میت بال ها آماده می شوند.

پیاز را مکعبی خرد می کنیم. سیرها را له می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد می کنیم.
پیاز را در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم سیر را اضافه می کنیم 30 ثانیه تفت می دهیم گوجه های ریز خرد شده را اضافه می کنیم.

در ظرف را می گذاریم تا گوجه ها کمی نرم شوند. 1 قاشق رب داشتیم در 1 لیوان آب آن را حل می کنیم و به گوجه ها اضافه می کنیم. اگر رنگ آن روشن بود می توانید رب بیشتری بزنید. پودر ریحان، برگ بو، نمک، شکر، فلفل می ریزیم در قابلمه را می گذاریم تا بجوشد و گوجه ها خوب له شوند و سس یکدست شود.

زیر حرارت را کم می کنیم .میت بال ها را می اندازیم داخل سس گوجه در حال جوش می گذاریم تا بجوشد و سس کمی غلیظ شود. زیر حرارت را خاموش می کنیم پنیر را اضافه می کنیم. این سس باید تقریبا تند باشد.

در یک قابلمه آب می ریزیم می گذاریم بجوشد به آن نمک و کمی روغن اضافه می کنیم. اسپاگتی ها را به آن اضافه می کنیم و می جوشانیم تا نرم شوند و بعد آبکش می کنیم.

اسپاگتی را در ظرف مورد نظر می کشیم و روی آن کمی سس و میت بال می ریزیم. و روی آن مقداری جعفری ریز خرد شده  و پنیر پارمزان می ریزیم. و یک عدد ریحان تازه می گذاریم.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: