تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
این کارشناس تغذیه در خصوص وعده
افطار و باید و نبایدهای آن هم، گفت: شروع افطار باید با صرف مایعات گرمی
مانند آب، چای، شیر، سوپ یا آش سبک به همراه چندعدد خرما باشد، همچنین مصرف
نان و پنیر و سبزی و مایعات به همراه خرما هم بهترین افطاری محسوب میشود.
وی
افزود: در وعده افطار باید از مصرف غذاهای چرب و سنگین مانند غذاهای سرخ
کردنی که زمینه بروز ناراحتیهای گوارشی را فراهم میکند، پرهیز کرد.
وی عنوان کرد: مصرف زولبیا و بامیه در وعده افطار توصیه نمیشود و بهتر است افراد خرما و کشمش را جایگزین این خوراکیها کنند.
احمدی
در ادامه بر فاصله انداختن میان وعده افطار و شام تاکید کرد و افزود: بهتر
است صرف وعده شام به فاصله زمانی یک تا دو ساعت بعد از افطار موکول شود و
در این فاصله افراد میتوانند مصرف آب را داشته باشند و در وعده شام نیز
باید از غذاهای سبک استفاده شود تا روزه داران خواب راحتی داشته باشند.
احمدی
در ادامه با اشاره به استمرار شیوع کرونا در ماه مبارک امسال گفت: در این
شرایط داشتن تغذیه صحیح جهت تقویت سیستم ایمنی بدن اهمیت دوچندان مییابد و
افراد باید به این مسئله مهم توجه داشته باشند.
وی افزود: باتوجه
به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی باید حفظ تنوع و تعادل در رژیم غذایی را
در ماه مبارک رمضان در اولویت قرار دهیم و بامصرف کافی میوه و سبزی و
تامین ویتامینها و املاح و آنتی اکسیدانها از این طریق و نیز مصرف
پروتئین کافی از طریق مصرف گروه گوشت و لبنیات کم چرب و حبوبات و نوشیدن
هشت لیوان آب در فاصله افطار تا سحر سیستم ایمنی را تقویت کنیم.
احمدی
گفت: مصرف میوه و سبزیجات علاوه بر دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب
میتواند ویتامینهایی مثل ویتامین A و C و نیز املاحی مثل منیزیم و ... که
در تقویت سیستم ایمنی نقش دارند را برای بدن تامین کند.
این
کارشناس تغذیه گفت: در روزهای روزه داری در شرایط کرونایی باید مصرف
غذاهای شیرین و پرادویه و چرب، زولبیا و بامیه و قند و شکر به دلیل تحلیل
سیستم ایمنی بدن و استفاده از ترشیجات و شوریجات و انواع سسهای تند و
پرادویه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن میشود، محدود شود.