کد خبر: ۳۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰

طرز تهیه تارت نارنگی، خوشمزه ترین شیرینی پاییزی

برای داشتن یک شیرینی پاییزی خوش طعم می توانید تارت نارنگی درست کنید


درست کردن تارت نارنگی,طرز تهیه شیرینی های پاییزی

برای داشتن یک شیرینی پاییزی خوش طعم می توانید تارت نارنگی درست کنید


تارت یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که می توانید برای پذیرایی از میهمانان تان آن را درست کنید. برای داشتن یک شیرینی پاییزی خوش طعم می توانید تارت نارنگی درست کنید.

برای درست کردن تارت نارنگی ابتدا باید خود تارت را درست کنید.
مواد لازم برای لایه تارت :

خرده بیسکویت2 پیمانه
 کره آب شده113 گرم
 شکر2 قاشق غذاخوری


مواد لازم برای لایه پنیری :

 پودر قند یک چهارم پیمانه
پنیر خامه  ای250 گرم


مواد لازم برای سس  نارنگی :

زرده تخم مرغ  هم زده شده6 عدد
 آب نارنگی3 چهارم پیمانه
 نشاسته ذرتیک قاشق غذاخوری
پوست نارنگی ریز رنده شدهیک و نصف قاشق مرباخوری
کره خردشده113 گرم
شکرنصف پیمانه


مواد لازم برای تزیین تارت نارنگی :

 خامه هم زده شده یک و نیم پیمانه
 پودر قند2 قاشق غذاخوری
 وانیلکمی
 برش های نارنگیبه مقدار لازم


طرز تهیه تارت نارنگی :
فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
تمام مواد  لایه را در ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.
در یک قالب مخصوص 28 سانتی که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنید.
مواد را به پایین و کناره قالب فشار دهید و به مدت 7-8 دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود.


یک چهارم  فنجان پودر شکر و پنیر خامه ای  را در کاسه  هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس روی لایه آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
زرده های هم زده شده را کنار بگذارید.


آب میوه، نصف پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود.
مواد آماده شده را  از روی حرارت بردارید.


به مقدار کمی از این مواد گرم کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها ذوب شود. 
سپس برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. پس از کمی سرد شدن  پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
خامه و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و با آن و برش های نارنگی تزیین کنید.

نظرات بینندگان