کد خبر: ۱۸۰۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۱۴ مهر ۱۳۹۸
گوشت مرغ کیفی از این پس دارای رتبه های +A ، A و B می‌شود. به گفته مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، بسته بندی گوشت مرغ با رتبه +A دارای نوار سبز رنگ، رتبه A دارای نوار آبی و رتبه B دارای نوار نارنجی است.
«سامد برومندفر » روز یکشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از کشتارگاه مجهز شده به خط دو تولید در ورامین به مناسبت روز ملی دامپزشکی، افزود: از این پس واحدهای بسته‌بندی  اجازه درج عنوان مرغ سبز، ارگانیک و عاری از آنتی بیوتیک را روی برچسب مرغ ندارند. 
وی با تاکید بر اینکه مرغ سایز باید در خط دو تولید کشتارگاه‌ها رعایت شود، اظهارداشت: گوشت مرغ کیفی از این پس دارای رتبه های +A ، A و B می‌شود. 
به گفته وی، بسته بندی گوشت مرغ با رتبه +A دارای نوار سبز رنگ، رتبه A دارای نوار آبی و رتبه B دارای نوار نارنجی است. 
وی تصریح کرد: این اقدام مسئولیت پذیری صاحبان و مالکان صنعت تولید، کشتار و بسته بندی طیور و تشدید نظارت‌های مسئولین فنی را منجر می‌شود. 
به مناسبت روز ملی دامپزشکی امروز ۳۸ کشتارگاه گوشت مرغ مجهز به خط دو با ظرفیت تولید ۱۴۶ هزار قطعه در ساعت به صورت همزمان در ۱۴ استان کشور شروع به کار کرد.
منبع: قلم نیوز
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: