کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با استدلال علمی گفت: نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند.
بر اساس یک مطالعه جدید، مشاغلی که نیاز به درگیری ذهنی دارند با میزان کمتری از اختلالات شناختی مرتبط هستند.
یک روانپزشک، نسبت به عارضه های سوءمصرف مخدرهای توهم‌زا هشدار داد.
تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف بیشتر غذاهای دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری ها منجر شود.
سرپرست اداره امور فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از کم فروشی و گران فروشی محصولات سلامت محور به عنوان خط قرمز سازمان نام برد.
براساس یک مطالعه جدید، مصرف مکرر غذاهای دریایی می تواند احتمال قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خطرناک را افزایش دهد.
یک مطالعه جدید نشان داد که الگوهای رژیم غذایی ممکن است بر سلامت روان و مغز تأثیر بگذارند.
تحقیقات وجود پروبیوتیک های موجود در کامبوچا را با کاهش تجمع چربی در بدن مرتبط دانسته اند.
بهار با همه زیبایی و طراوتی که همراه می‌آورد، برای برخی افراد آغاز عذاب و دردسر می‌شود، وقتی همراه با آن مشکلاتی چون خارش چشم‌ و آبریزش بینی و سرازیر شدن اشک و عطسه‌های مداوم هم از راه می‌رسند.
تحقیقات نشان می دهد که مایکوپروتئین ممکن است جایگزین بهتری برای گوشت در کاهش کلسترول باشد.
صفحه  از ۳۳۱