اگرچه تراشه مغزی شرکت متعلق به "ایلان ماسک" توجه بسیاری را به خود جلب کرده است اما به نظر میرسد که رقیب سرسختی در این زمینه وجود دارد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه ضعف مدیریت در حوزه ارتباطات بسیار آشکار است، گفت: در شرایطی که سرعت اینترنت کاهش یافته است، افزایش قیمت بسته های اینترنت قابل قبول نیست و در این راستا هم نمایندگان تذکراتی داده اند.
مدیر کارخانههای دارویی اکتوور درباره تمام این ابهامات مبنی بر صادرات واکسن اسپوتنیک از ایران به خارج از کشور و البته زمان نهایی تحویل واکسنهای روسی توضیحاتی به همشهری داد و گفت: خط تولید ما اوایل تیر رونمایی شد، اما ما باید تأییدیه گامالیای روسیه را میگرفتیم و عرضه نهایی واکسن هم مراحل خودش را دارد.
واکسیناسیون باید در ۳ ماه و ضربتی انجام شود
دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در واکسیناسیونی که یک سال طول بکشد، سطح ایمنی کسی که اول سال واکسن زده به اندازه سطح ایمنی آخر سال نیست. بنابراین واکسیناسیون باید در ۳ ماه و ضربتی انجام شود.
درحالیکه ویروس دلتا جهان را در نوردیده و نگرانیها از شیوع لامبدا وجود دارد، سازمان جهانی بهداشت از جهش دیگری به نام مو در ویروس کرونا خبر داد که میتواند تمامی معادلات در این بیماری را به هم بریزد و آینده واکسیناسیون این بیماری را دچار چالش کند.
مسعود نیلی مطرح کرد
سیاستمداران در ایرانزمین تولید و رقابت در اقتصاد را با میدان جنگ اشتباه گرفتهاند. به عبارت دیگر، تصور میشود با صادرات عملا در خاک دشمن نفوذ کردهایم و با واردات، دشمن در خاک کشور نفوذ خواهد کرد، اما منطق اقتصادی به کلی متفاوت است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با انتشار یک توییت از ورود ۵ میلیون دُز واکسن کرونای سینوفارم به کشور خبر داد.
هر واکسنی بود بزنید
معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به احتمال ورود کرونای لامبدا به ایران در آینده گفت: هیچ قولی برای وارد کردن واکسن فایزر نمیدهیم و افراد اگر شرایط دریافت واکسن را دارند، اصلا شک نکنند. چون لامبدا شدت سرایت بیشتری نسبت به دلتا دارد.
تا اینجای کار آسترازنکا واکسن مشترک سوئد و بریتانیا بیشترین پذیرش بینالمللی را دارد و ۱۱۹ کشور جهان اعلام کردهاند که آن را به رسمیت میشناسند. بعد از آسترازنکا، واکسنهای فایزر، مدرنا، جانسون اند جانسون و سینوفارم قرار دارند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره مشکلات ایجاد شده برای متقاضیان تزریق دز دوم واکسن کرونا اسپوتنیک توضیحاتی ارائه داد.
معاون بهداشت وزیر بهداشت با تاکید بر سرعت گرفتن واکسیناسیون در کشور گفت: از هفته آینده ۵ میلیون دوز واکسن به صورت هفتگی وارد خواهد شد و شهریور ۱۴۰۰ میتوانیم حداقل ۲۰ میلیون و مهر نیز حداقل ۳۰ میلیون دوز واکسن وارد کنیم.
طبق گزارش جدید تککرانچ اپ تلگرام در بین ۱۵ اپلیکیشنی قرار گرفت که بیش از یک میلیارد بار دانلود شدهاند. این خبر را موسسه تحقیقات موبایلی Sensor Tower به تککرانچ اعلام کرده است.
دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ با اشاره به برخی شایعات مبنی بر بی اثر بودن واکسن سینوفارم، گفت: اکنون نمیتوانیم درباره اثر واکسنها مقایسه خوبی انجام دهیم. زیرا هنوز اطلاعاتمان نسبت به واکسنها و پلتفرمهای مختلف واکسن ناقص است. با این حال میدانیم که سازمان جهانی بهداشت این واکسنها را قبول کرده و به همه جوامع توصیه کرده است.
وزیر بهداشت ژاپن میگوید آلودگی واکسن های مدرنا در اوکیناوا احتمالاً از سوزن است.
سخنگوی سازمان ثبت احوال با اشاره به آمادگی این سازمان برای صدور شناسنامه یا گواهی واکسیناسیون کرونا گفت: در صورت درخواست وزارت بهداشت میتوان این امکان را در کارتهای ملی یا با استفاده از سامانههای برخط فراهم کنیم.