اگرچه خودروهای برقی مزایای زیادی دارند اما در شرایطی که بازار و صنعت خودرو بیش از هر زمان دیگری نیاز به تحول و بهبود دارند، پرداختن صرف به موضوع برقی ها منطقی به نظر می رسد؟
پس از گذشت قریب به دو سال از رونمایی اولین اتوبوس برقی داخلی، صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت نخستین خط تولید انبوه اتوبوس تمام برقی در کشور با ظرفیت تولید سالانه ۴٠٠٠ دستگاه در ایران‌خودرو دیزل افتتاح شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، ضمن اشاره به واردات تاکسی‌های برقی و فراهم کردن زیرساخت‌ها برای رواج این خودروها در کشور، ابراز امیدواری کرد که به‌زودی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برقی شود و به صراحت اعلام کرد که نباید سیاست‌ ما این باشد که خودروهای بنزینی را حتما داخلی‌سازی کنیم؛ بالعکس بایستی تمرکز خود را بر خودروهای برقی و هوشمند قرار دهیم.
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به توافقات اخیر وزارت صمت با خودروسازان چینی، گفت: قرار نیست خودروی برقی مشترک چینی- ایرانی بسازیم؛ بلکه بحث بر سر طراحی مشترک با چینی‌ها با استفاده از تجارب آنها بوده و خودروی تولیدی حتما ایرانی خواهد بود.
درخواست متقاضیان از خودروسازان:
پس از آنکه برخی خودروها به سبب الزام رعایت استانداردهای ۸۵گانه به نسخه‌های ارتقا یافته تبدیل و مشمول افزایش قیمت شدند، این موضوع برای برخی مشتریان، دردسرساز شد؛ به‌ویژه زمانی‌که برخی از خودروسازان اعلام کردند دریافت نسخه ارتقا یافته اجباری است؛ اما حال وزیر صمت تاکید کرد که اجباری برای جایگزینی خودروها وجود ندارد و تنها خودروسازان پیشنهاد می‌دهند، بنابراین مشتریان درخواست دارند که خودروهایی در سطح قیمتی همان خودرویی که برنده شده بودند، برای جایگزینی ارائه شود.
علی آبادی:
وزیر صمت گفت: به نظر بنده سقف ۲۰ هزار دلاری برای واردات خودرو حد قابل قبول برای متوسط مردم است که حدوداً یک میلیارد تومان با نرخ فعلی، ارزش‌گذاری می‌شود.
وزیر صمت عنوان کرد
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به اینکه برخی از خودروسازان در سامانه یکپارچه هنگام تحویل خودرو به متقاضیان، خودروهای دیگری را تحمیل می‌کنند، گفت: خودروسازان به هیچ عنوان حق این کار را ندارند و باید طبق قانون و قرارداد عمل کنند. آنها تنها به مشتریان توصیه می‌کنند که می‌تواند از سوی آنها قبول یا رد شود.
سخنگوی انجمن قطعه‌سازان گفت: مجموع زیان انباشته و بدهی صنعت خودروسازی امروز به ۴۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
پس از ابلاغ مصوبه آخرین جلسه شورای عالی نظارت مبنی بر ابطال انتخاب حسین سلاح ورزی به ریاست اتاق ایران، او و همراهانش با بهانه‌تراشی‌های بی مورد بر روند حضور غیر قانونی خود اصرار دارند. این مسئله با مخالفت شدید اعضای اتاق‌های بازرگانی و فعالین اقتصادی همراه شده است.
سخنگوی شورای رقابت گفت: شورای رقابت هرگونه افزایش قیمت خودروها خارج از مصوبات شورای رقابت را تکذیب می کند.
صفحه  از ۷۵۰