تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
قلمنیوز:سرو صادق نیت، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار برنا طی هشداری جدی به مردم گفت: ویروس دلتا یکی از سویههای جدید ویروس کروناست که علائم بسیار گمراه کنندهای مشابه با سرماخوردگی و مسمومیت غذایی ساده دارد به همین دلیل اکثر مردم درصورت مشاهده این علائم به پزشک مراجعه نکرده و زمانی شروع به درمان میکنند که دیر شده است.
صادق نیت ادامه داد : از آنجایی که ویروس دلتا سیستم گوارشی بدن را درگیر میکند علائمی چون بیاشتهایی، تهوع، استفراغ و اسهال در فرد بروز پیدا میکند که افراد آن را با مسمومیت ساده غذایی اشتباه میگیرند به همین دلیل نزد پزشک نمیروند و با پیشرفت بیماری درمان آنها سختتر میشود.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تاکید کرد : هر فردی که علائم سرماخوردگی یا گوارشی و تب و لرز دارد حتما به ویروس دلتای کرونا مبتلا شده هرچند که تست PCR او منفی باشد.
او درخصوص میزان ابتلای واکسن زدهها به این نوع ویروس کرونا گفت: ویروس دلتا قدرت انتقال و واگیر بیشتری دارد و میتواند در کوتاهترین زمان ممکن بیمار را تا مرز وخامت پیش ببرد اما کسانی که واکسن کرونا تزریق کردند میزان ابتلای آنها و نیاز به بستری در مراقبتهای ویژه بسیار کمتر است و درصد مرگ و میر آنها نیز صفر یا نادر است.
صادق نیت افزود : طبیعتا افرادی که واکسن نزدند به ویژه آنهایی که بیماری زمینهای دارند میزان ابتلا و مرگ و میر آنها بیشتر است حتما باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند تا مبتلا نشوند.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با بیان اینکه کرونای دلتا کودکان را بیشتر درگیر میکند، گفت : این روزها میزان درگیری کودکان به ویروس دلتا بیشتر دیده میشود و باید گفت کودکان، نوجوانان و جوانان در معرض خطر بیشتری هستند اما به لحاظ مرگ و میر بیشتر شاهد فوت میانسالان هستیم چرا که افراد مسن طی ماههای اخیر واکسن کرونا دریافت کردند و خطری به لحاظ مرگ و میر و ابتلا در آنها دیده نمیشود اما باز هم تاکید میکنم بیشتر مرگ و میرها این روزها درمیان میانسالان است.
صادق نیت با تاکید بر اینکه هیچ تفاوتی میان نوع واکسنهای کرونا نیست، بیان کرد : توصیه جدی من به مردم این است که براساس اولویت بندی صورت گرفته حتما بدون تاخیر واکسن کرونا دریافت کنند و خیلی دنبال نوع واکسن نباشند چرا که همه واکسنها در پیشگیری از مرگ و میر و بستری تاثیر بسیار خوبی دارند و از این لحاظ تفاوت فاحشی میان نوع آنها نیست بنابراین مردم وقتی نوبت تزریق واکسنشان رسید بدون توجه به نوع آن حتما تزریق کنند.
او در پایان گفت : افرادی که هنوز در اولویت واکسیناسیون قرار نگرفتند به خصوص بیماران زمینهای حتما سه گانه پروتکلهای بهداشتی؛ یعنی شستشوی مداوم دست، استفاده از ماسک و حفظ فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند البته افرادی که واکسن تزریق کردند هم باید رعایت کنند تا جامعه به ایمنی برسد.