تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: فهرست آزمایشگاههای مجاز برای انجام آزمایش تشخیص مولکولی هر یک یا دو هفته در وبسایت معاونت بهداشت منتشر میشود و آزمایشگاههای متخلف (تخلف حقوقی، صنفی، تعرفهای و... ) یا آزمایشگاههایی که در آخرین مهارت آزمایی نتیجه لازم را کسب نکردهاند، در آن معرفی و فعالیت آنها تا رفع مشکل، تعلیق میشود و مجاز به انجام آزمایش نخواهند بود.
وی افزود: معمولا آزمایشگاههایی که مسافران بینالمللی را پذیرش می کنند، مجبور هستند علاوه بر استانداردهای وزارت بهداشت هر آنچه کشور مقصد و یا خطوط هوایی انتظار دارند را اجرا کنند. در این موارد نتیجه درست و به موقع از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا به عنوان مثال به دنبال گزارش یک نتیجه مثبت غلط فرد نمیتواند به سفر برود و ممکن است امور و برنامهریزیهای خود و خانواده و محل کارش مختل شوند.
سمیعی همچنین درخصوص اولویت بندی تزریق واکسن کووید۱۹ برای شاغلان در آزمایشگاههای پزشکی، اظهار کرد: آزمایشگاهیان چه در بخش دولتی و چه خصوصی در فهرست اولویت وزارت بهداشت قرار دارند و برای این منظور برنامه ریزی در بخش دولتی توسط معاونتهای درمان و بهداشت انجام میشود.
وی در این باره افزود: معاونت درمان وزارت بهداشت برای تهیه فهرست شاغلان آزمایشگاهی بخش خصوصی از ریاست محترم نظام پزشکی جمهوری اسلامی و انجمنهای آزمایشگاهی کمک خواستهاند تا با امکانی که برای اعضای نظام پزشکی فراهم شده است، مسئولان فنی آزمایشگاههای پزشکی، کارکنان آزمایشگاههای خصوصی به عنوان دستیاران مسئولین فنی در سامانه این سازمان ثبتنام شوند.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت گفت: از نظر آزمایشگاه مرجع سلامت، در پوشش واکسیناسیون، کارکنان آزمایشگاهی که با نمونهبرداری تنفسی و بیماران و نمونههای پر ریسک آنها مستقیما سروکار دارند، کارکنان آزمایشگاههای تشخیص مولکولی کووید۱۹ و نیروهای خدماتی در اولویت و نیازمند واکسیناسیون فوری هستند.