تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
قلمنیوز:مسعود مردانی افزود: متاسفانه روند رو به تزاید بیماری
کووید۱۹ در کشور چشمگیر است، موارد جدید مبتلا به ویروس کرونا به میزان
خیلی زیادی بیشتر شده و موارد بستری و مرگ و میر به سرعت و روز به روز رو
به افزایش است و تقریبا همه تختهای بیمارستانی و «آی سی یو»های کرونا پر
است.
وی درباره رنگ بندی سیاه کرونایی گفت: رنگ سیاه در رنگ بندی کرونایی شهرها تعریف نشده و اگر یک نفر چنین صحبتی را کرد نباید دیگران آن را تکرار کنند و به آن دامن بزنند، وزیر بهداشت هم اعلام کرد که رنگ بندی سیاه نداریم، اما میتوانیم بگوییم وضعیت بسیاری از شهرهای کشور فوق قرمز و بسیار بسیار خطرناک و فاجعه آمیز است.
مرگهای کرونا افزایش مییابد
عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا ادامه داد: با توجه به وضعیت کنونی و شواهد موجود میزان مرگ و میر کرونا در روزها و هفتههای آینده از میزان فعلی هم به مراتب بیشتر میشود و واقعا وضعیت بسیار خطرناکی است. وقتی تختهای «آی سی یو» بیمارستانها پر میشود معنای آن این است که تعداد بیماران با حال وخیم زیاد شده و از بین کسانی که لوله تراشه برای تنفس مصنوعی به حلقشان میگذارند حدود ۸۰ درصد فوت میکنند و این یعنی فاجعه.
وی گفت: تنها راه عبور از این وضعیت حاد و خطرناک این است که به جز توصیههای قبلی مبنی بر فاصله گذاری و استفاده از ماسک باید هر چه سریعتر تعطیلی کامل اجرا شود و همه مردم در خانه بمانند. امیدوارم مسئولان این مساله را جدی بگیرند.
مردانی افزود: امیدوارم هیچ کس در این شرایط بحرانی به کرونا مبتلا نشود و اگر شد به بستری و تخت بیمارستانی نیاز پیدا نکند و گر نه بیچاره میشود. مردم و مسئولان شاید تا زمانی که مرگ بیماران را از نزدیک نبینند به وخامت اوضاع پی نبرند، از همه میخواهم برای اینکه به چنین وضعیتی گرفتار نشوید، در خانه بمانید، تعطیلی را اجرا و رعایت کنید، از دورهمیها به هر شکل جدا خودداری کنید و افرادی که در معرض خطر هستند اگر به هر واکسن دسترسی پیدا کردند سریعا واکسن بزنند.
فوق تخصص بیماریهای عفونی ادامه داد: با توجه به وخامت اوضاع، اکنون زمان انتخاب واکسن نیست، برخی افراد میپرسند فلان واکسن را بزنیم یا نزنیم. زمان این حرفها نیست هر واکسنی که در اختیار افراد قرار دادند بزنند، کسی که واکسن بزند حتی اگر عوارض مختصری هم داشته باشد، اما دیگر نمیمیرد و امکان ناقل بودن این افراد نیز به حداقل ممکن میرسد.