این الگوی تغذیه کرونا را شکست میدهد
به گفته یک کارشناس تغذیه، عملکرد سیستم ایمنی بدن و تقویت آن با تغذیه مناسب نقشی مهمی در مقابله با بیماریهای تنفسی از جمله بیماری کووید19 دارد.
قلمنیوز:پریوش بهادری با بیان اینکه کمبود دریافت مواد غذایی و همچنین کمبود
ویتامینهایی مانند ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال
ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد گفت: به منظور مقابله با
ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه ۳ واحد از گروه
سبزیها (به جز سبزیهای نشاستهای) و حداقل ۲ واحد میوه توصیه میشود.
وی
عنوان کرد: مادران باردار و سالمندان، مبتلایان به نقص سیستم ایمنی و
بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف میکنند، مبتلایان به بیماریهای قلبی و
عروقی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی و کبدی بیشتر در معرض خطر
ابتلا هستند و لازم است برای مقابله با بیماریهای تنفسی هر روز سبزی یا
سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
کارشناس
تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: از هویج و کدو حلوایی در
غذاهای روزانه استفاده شود و مصرف پیاز خام به دلیل داشتن
آنتیاکسیدانهای مفید و نیز ویتامین C همراه با غذا توصیه میشود.
بهادری
با تاکید بر نقشی مهم تقویت سیستم ایمنی بدن و تغذیه مناسب در مقابله با
بیماریهای تنفسی افزود: برای مقابله با ویروس کرونا از خوردن غذاهای چرب و
شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و شورها و انواع سوسیس و
کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی خودداری شود.