این الگوی تغذیه کرونا را شکست میدهد 	 	
   	 	به گفته یک کارشناس تغذیه، عملکرد سیستم ایمنی بدن و تقویت آن با تغذیه مناسب نقشی مهمی در مقابله با بیماریهای تنفسی از جمله بیماری کووید19 دارد.
     	  قلمنیوز:پریوش بهادری با بیان اینکه کمبود دریافت مواد غذایی و همچنین کمبود 
ویتامینهایی مانند ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال 
ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد گفت: به منظور مقابله با 
ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه ۳ واحد از گروه 
سبزیها (به جز سبزیهای نشاستهای) و حداقل ۲ واحد میوه توصیه میشود.
وی
 عنوان کرد: مادران باردار و سالمندان، مبتلایان به نقص سیستم ایمنی و 
بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف میکنند، مبتلایان به بیماریهای قلبی و
 عروقی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی و کبدی بیشتر در معرض خطر 
ابتلا هستند و لازم است برای مقابله با بیماریهای تنفسی هر روز سبزی یا 
سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
کارشناس 
تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: از هویج و کدو حلوایی در 
غذاهای روزانه استفاده شود و مصرف پیاز خام به دلیل داشتن 
آنتیاکسیدانهای مفید و نیز ویتامین C همراه با غذا توصیه میشود.
بهادری
 با تاکید بر نقشی مهم تقویت سیستم ایمنی بدن و تغذیه مناسب در مقابله با 
بیماریهای تنفسی افزود: برای مقابله با ویروس کرونا از خوردن غذاهای چرب و
 شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و شورها و انواع سوسیس و 
کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی خودداری شود.