کد خبر: ۲۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲
سعید پورعلی:

پایان سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در منطقه آزاد کیش

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش این جزیره زیبا را خطه‌ای خلاق و فرهنگ پرور و مامنی برای دوستداران امنیت، آرامش، زیبایی، تعامل و فرهنگ خواند.
قلم‌نیوز: آیین اختتامیه اکران آثار سی و نهمین جشنواره فیلم فجر درکیش جمعه ۲۵ بهمن با حضور معاون فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، جمعی از هنرمندان و هنر دوستان و بازیگر نوجوان فیلم یدو در مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد.

سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در این رویداد با بیان اینکه سینما آیینه‌ای است که باید خود را در آن ببینیم اظهار کرد: سینما بیان تصویری از ویژگی‌های فردی و اجتماعی، فراز و فرود‌ها و سختی‌ها و مصائب ما و در کنار آن خوشی‌ها و نشاط ما است و دعوتی به دیده شدن و شنیده شدن و ترجمان مطالبات مردمی است که در توقفگاه‌هایی خود را به نظاره بنشینند.

پورعلی با تقدیر از تلاش هنردوستان برای برگزاری این رویداد فرهنگی در کیش و با بیان اینکه کیش خطه‌ای خلاق و فرهنگ پرور است و به خود می‌بالد که بر مدار فرهنگ ساخته شده و ساخته است افزود: پنجره‌ای گشوده به فرهنگ ها، سرزمین تعامل و دوستی، پنجره‌ای گشوده به گفتگو با ساکنانی فرهنگ دوست و فرهنگ پرور، نبض فرهنگ و هنر در کیش می‌تپید، تپش این نبض به گرمی وجود متعهدان و مسئولان و ساکنان کیش در رویداد‌های فرهنگی و هنری است.


وی ادامه داد: رنگ آبی اسمان و دریا رنگ غالب کیش فرهنگی است. سرزمینی آغوش گشوده به همه کسانی که امنیت، آرامش، زیبایی، تعامل و فرهنگ را می‌بینند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان افزود: ایران هر سال در قاب جشنواره فیلم و تئاتر فجر فرصتی می‌یابد تا از ذهن و زبان هنرمندان و اهل فرهنگ و هنرنگاهی نو به مسیر رفته داشته و آینده پیش رو را دوباره ببیند.

پور علی سینما را فرصتی برای اندیشیدن، بیان نگرانی‌ها و دغدغه ها، پرداختن به چالش ها، شناخت فرهنگ‌های گمنامی که غبار فراموشی برآن‌ها نشسته‌ها عنوان کرد و گفت: جشنواره فجر فرصتی برای با هم بودن، با هدف گفتن و شنیدن، زندگی و احترام، قدرشناسی و قدر دانی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: اعجاز داستان، روایت، بازی و بازیگری، قلم و دوربین یک دهه ما را گرد هم آورده است، هر شب میهمان داستان و روایتی بودیم، زندگی و زمانه و خودمان را در در چارچوب شخصیت‌هایی مانند گیتی، یدو، روشن، رسول، راحله، امی، ر هاشم نانسی، سارا، مصیب وعماد و طوبی و منصور مرور کردیم. زشت و زیبا، تلخ و شیرین، امیدوار و ناامید، عزت‌مند و سرافکنده، مظلوم و ظالم، قهرمان و ضدقهرمان و در یک کلام خودمان را تجربه کردیم.

وی با اشاره به اینکه معجزه فرهنگ و سینما به روایت کشیدن هوشمندانه احساس‌ها و اندیشه انسان‌هایی است که در کناری یکدیگر زندگی می‌کنند و هر کس داستان خود را دارد. گفت: پرده نقره‌ای داستان و زندگی من و شماست که امروز با ویروس ناشناخته‌ای به نام کووید ۱۹ گره خورده است.

معاون فرهنگی اجتماعی سازمان ادامه داد: کرونا، به من و ما یادآوری کرد که زندگی پر از چالش‌های کوچک و بزرگ است؛ گذار‌های بزرگی را برایمان به دنبال داشت، گذار از دغدغه فردی به دغدغه جمعی، ترس فردی به ترس جمعی، گرایش مادی گرایانه به گرایش معنوی گرایانه، جاه طلبی افراطی به حقارت، احساس امنیت به احساس ناامنی، غرور قدرت به ضعف و ناتوانی و بی قدرتی وگذار از فراموشی مرگ به نزدیکی به مرگ و اینکه این گذار‌ها مسیر فرهنگ را متوقف نکرد.

وی افزود: جشنواره سی و نهم نشانه تکاپوی حوزه فرهنگ در سال گذشته است. تکاپوی مبارک و توأم با قدرت شناسی برای کسانی که در مبارزه با کرونا در کنارمان بودند و فراتر از آن برای ما از خودگذشتن بود.

دبیر ستاد مقابله با کرونای کیش خاطر نشان کرد: به سهم خودم از تکاپو گران فراهم ساز این محفل فرهنگی تقدیر و تشکر می‌کنم. فیلم سازان وبازیگرانی که ما را به تماشای افکار و نگرش خود دعوت کردند. مسئولان سازمان سینمایی و سینماگران کشور. دکتر غلامحسین مظفری و همکاران در سازمان منطقه آزاد کیش به ویزه مجموعه مرکز همایش ها، حراست و معاونت توسعه و سایر بخش‌ها و همکاران در شرکت عمران، آب و خدمات کیش، مدیریت بندر و فرودگاه و همکاران در معاونت فرهنگی اجتماعی و مدیریت هنری و بخش خصوصی فهیم همیشه حامی فرهنگ و هنر، رسانه‌های بالنده و همیشه حاضر و همیشه همراه. مجموعه فرهنگی هنری رسانه آوای کیش و تیم اجرایی برگزاری جشنواره که ثمره تلاش و کوشش آن‌ها ده شب زیبا را تقدیم ما کرد.

حضور میلاد صویلاوی بازیگر نوجوان فیلم یدو، برنده ۶ جایزه از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، در آیین اختتامیه، اجرای موسیقی سنتی جنوب، تقدیر از حامیان برگزاری جشنواره سی و نهم فجر کیش و عوامل اجرایی برگزار کننده جشنواره از برنامه‌های دیگر این آیین بود.

نمایش ۱۲ فیلم از ۱۶ فیلم سی و نهمین جشنواره فیلم فجر کیش همزمان با پایتخت از ۱۶ تا ۲۴ بهمن ماه هر شب در سه سانس با نمایش دو فیلم و رعایت کامل اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و ۵۰ درصد ظرفیت سالن مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد که با استقبال بالایی از سوی ساکنان و گردشگران همراه بود.

منبع: منطقه آزاد کیش
خبرهای مرتبط
نظرات بینندگان