تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
استخدام این تعداد از فرزندان شاهد و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر از طریق برگزاری آزمون اختصاصی بین آن دسته از فرزندان که فاقد شغل هستند، در تمام دستگاههای اجرایی اعم از مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و دستگاههای غیرمشمول و دارای مقررات خاص انجام می شود.
«حسن روحانی» در پاسخ به درخواست رییس سازمان اداری و استخدامی کشور مراتب موافقت خود را به این صورت که با استخدام ۱۲ هزار نفر از فرزندان عزیز شهدا و جانبازان موافقت میشود، ابلاغ کرد.
رییس جمهوری در ابلاغیه خود تاکید کرد که شرایط احراز و اولویتهای فرزندان شاهد و جانباز مشمول این مجوز با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاههای اجرایی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ و تلاش خواهد شد مراحل برگزاری آزمون و جذب این افراد در دستگاههای اجرایی تا پایان سال ۱۳۹۹ انجام شود.
به گزارش ایرنا، مفاد بند (ج) ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه دولت را علاوه بر اجرای ماده (۲۱) قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران و تبصرههای آن و اصلاحات بعدی، به استخدام تمام فرزندان شهدا و فرزندان جانباز ۷۰ درصد و بالاتر در طول اجرای این قانون مکلف کرده است.
همچنین پیش از این رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی درباره گروه های مشمول قانون استخدام فرزندان ایثارگر و جانباز گفت: آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر به صورت شرکتی، قرارداد کار معین و پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند.
به گفته حمیدرضا حاجی بابایی، خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند. رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند، آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.
وی تاکید کرد: ایثارگران شاغلی که تا ۲۹ اسفند ۹۵ به صورت شرکتی، قراردادکار معین وپیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال داشته اند، در گروههای یاد شده مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند.