تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
ملتی بزرگ، تمدن ساز و فرهنگ آفرین. ملتی که در طول تاریخ چند هزار ساله
خودش، همواره موحد، کمال جو، عدالت طلب، آزادی خواه و صلح طلب بوده است.
ملتی که نگاه جهانی داشته، همیشه همه خوبیها را برای همه میخواسته و
بدیها را برای هیچکس. با غم ملتها غمخواری میکرده و در شادی ملتها شریک
بوده. همیشه به دنبال سعادت و کمال جامعه بشری بوده است.
وی افزود: در
دامان ملت ما، انسانهای بزرگ و شخصیتهای عظیمی پرورش پیدا کرده اند.
دانشمندان، هنرمندان، فن آوران، سیاستمداران، اهل اندیشه، عارفان و شعرا.
تاریخ ایران سرشار از رویشهای فراوان، در خدمت کمال، فرهنگ، تمدن و ساختن
زندگی سعادتمند برای جامعه بشری است.
رئیس دولت نهم و دهم گفت: دشمنان ملت ما همواره در طول تاریخ به دنبال تسلط بر ملت ما بودند و البته همیشه شکست میخوردند. صدها بار ایران مورد هجوم قرار گرفت، اما بواسطه ریشههای مستحکم اعتقادی و فرهنگی این ملت در طول تاریخ، ملت ما ماندگار شد و دشمنان دفن شدند و اثری از آنان باقی نماند.
وی تأکید کرد: فرهنگ ما در طول تاریخ، یک فرهنگ توحیدی، انسانی و جهانی بوده است. ملت ایران همواره با آغوشی باز از پیامبران الهی استقبال میکردند و هر اندیشه عدالتخواهانه، آزادی طلب و متعالی در دنیا ظهور و بروز کرده از بهترین محلههای جذب و پرورش و صیانت از او، ایران و ایرانیها بوده اند.
احمدی نژاد اظهار داشت: فرهنگ ما یک فرهنگ جهانی است، فرهنگ دوستی و مهربانی و فرهنگ کرامت انسانی است. در هر نقطهای از جهان عرضه بشود مورد استقبال قرار میگیرد. این فرهنگ یک سرمایه عظیم جامعه بشری است. اصلا جهان را بدون فرهنگ متعالی نمیشود درست اداره کرد، این لازمه و بستر حرکت بشریت و مدیریت جهان است.
وی تأکید کرد: تنها کشوری هستیم که سابقه طولانی در مدیریت جهان را داریم. ۸۰۰۰-۷۰۰۰ سال تمدن داریم. شخصیتهای بزرگی داریم. یکی از شخصیتهای بزرگی که در دامان ملت ایران پرورش پیدا کرد، کوروش بزرگ است. وقتی مادها به انحراف و فساد گراییدند، یک جوان پاک برای اصلاح امور قیام کرد. ایستاد و نظر ملت را حاکم کرد و به دنبال عدالت، آزادی، صلح و امنیت برای همه بود. دهها ملت زیر پرچم ایران آن زمان، در صلح و صفا و برادری زندگی میکردند.
احمدی نژاد یادآور شد: ۲۵۰۰ سال قبل یک فرمانروای بزرگ که بخش عظیمی از جهان را تحت مدیریت خودش داشت در اوج قدرت، فرمان صادر میکند. این افتخار بشریت است. میگوید آزادی برای همه، آزادی اندیشه برای همه، برده داری ممنوع، در سرزمین بزرگ ایران هیچکس حق استثمار ندارد، حق بیگاری ندارد، کسی حق ندارد بدون اجازه وارد خانه کسی بشود، کسی حق خونریزی ندارد، حق تحکم و برتری جویی ندارد.
وی گفت: او میرود تنها قوم موحدی که در آن زمان پیرو پیامبر اولوالعزم بودند و تحت سیطره یک حاکم فاسد بودند را بدون خونریزی و با تدبیر، اندیشه و مدیریت نجات میدهد و همه را آزاد میکند. او به همگان آزادی بیان و اندیشه میدهد، آزادی نوع شغل میدهد و این، افتخار همه بشریت است.
احمدی نژاد با تمجید از جایگاه تاریخی کوروش هخامنشی اظهار داشت: البته ملت ایران در دامان پر مهر خودش از این گوهرهای ناب فراوان دارد، اما کوروش یک شخصیت جهانی است. بسیاری از علمای ما معتقدند که او ذوالقرنین است. بسیاری معتقدند که او پیغمبر است. من اینها را نمیگویم. من میگویم یک انسان بزرگ بود که از انسانیت خودش بخوبی استفاده کرد. انسانیت خودش را خوب شناخت و این انسانیت و توانی را که خدا در اختیارش قرار داده بود در خدمت به جامعه بشری بکار گرفت. معنایش این نیست که او ضعفی نداشت، او یک نمونه مدیریت متعالی را به نمایش گذاشت و من مطمئن هستم که ملت ایران همچنان در خدمت آزادی، عدالت، کرامت، توحید، صلح و امنیت و سعادت جامعه بشری خواهد بود و خوش خواهد درخشید.
وی تأکید کرد: یاد کوروش و همه کسانی که در راه سعادت بشر تلاش کردند را گرامی میداریم. درست است که او ایرانی بود، اما یک شخصیت جهانی است. همه شخصیتهای بزرگ بالاخره در یک جایی متولد میشوند، اما هر ملت و گروهی در دنیا وقتی به آنها نگاه میکند، خودش و آمال و آرزوهایش را در آن میبیند و با او احساس یگانگی و آشنایی دارد. به همین دلیل یک شخصیت، جهانی و تاریخی میشود. به همین دلیل است که بخصوص ما ایرانیها شخصیتهای بزرگی داریم که جهانی هستند.
احمدی نژاد در پایان با یادآوری دوران ریاست جمهوری خود ابراز داشت: دولت نهم و دهم، قدر فرهنگ و شخصیتهای ایران زمین را خوب دانستند. ما تقریبا برای قریب به اتفاق شخصیتهای برجسته تاریخی، در حد توانمان بزرگداشت گذاشتیم و تجلیل کردیم. یکی از آنها آوردن منشور کوروش به ایران بود. آن یک اثر تاریخی است که متاسفانه در اختیار دیگران است. با رایزنیها و تلاشهای فراوان آوردیم و مردم آن را از نزدیک دیدند.