کد خبر: ۲۳۴۷۶
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۵

توقف پروژه واکسن آکسفورد

شرکت داروسازی آسترا زنکا که با دانشگاه آکسفورد در تولید واکسن همکاری می‌کند، از بروز یک بیماری نامشخص خبر داده و توقف آزمایش‌ها را بر اساس "روال طبیعی" این گونه تحقیقات عنوان کرده است.
قلم‌نیوز:۹ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو اعلام کردند که در تولید واکسن ویروس کرونا ضوابط علمی و اخلاقی را در اولویت قرار داده اند.

به گزارش بی بی سی، مرحله نهایی آزمایش‌های دانشگاه آکسفورد برای تولید واکسن ویروس کرونا به خاطر "بروز واکنش منفی" در یکی از افراد مورد آزمایش به طور موقت متوقف شده است.

شرکت داروسازی آسترا زنکا که با دانشگاه آکسفورد در تولید واکسن همکاری می‌کند، از بروز یک بیماری نامشخص خبر داده و توقف آزمایش‌ها را بر اساس "روال طبیعی" این گونه تحقیقات عنوان کرده است.

از تحقیقات مشترک دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترا زنکا به عنوان یکی از بخت‌های اصلی تولید واکسن ویروس کرونا نام برده می‌شود.

مرحله اول و دوم آزمایش‌های دانشگاه آکسفورد موفقیت آمیز بوده است.

در مرحله سوم و نهایی، واکسن مورد آزمایش به سی هزار نفر در آمریکا، بریتانیا، برزیل و آفریقای جنوبی تزریق می‌شود.

به گفته فرگوس والش، همزمان با توقف موقت آزمایش ها، تحقیقات مستقلی درباره ایمنی واکسن مورد آزمایش انجام می‌گیرد تا درباره ادامه یا توقف کامل این تحقیقات تصمیم گیری شود.

به گفته او هرگاه در آزمایش‌های تولید واکسن یکی از افراد مورد آزمایش به علت ناشناخته‌ای بیمار شود، آزمایش را تا مشخص شدن علت بیماری متوقف می‌کنند.

این بار دومی است که آزمایش دانشگاه آکسفورد متوقف شده است و با توجه به وخیم نبودن حال فرد بیمار که ساکن بریتانیاست، پیشبینی می‌شود این آزمایش‌ها به زودی از سرگرفته شود.

دونالد ترامپ، رییس جمهوری آمریکا وعده است تا واکسن ویروس کرونا تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری این کشور که سیزدهم آبان، سوم نوامبر برگزار می‌شود، تولید شود.

این سخنان نگرانی‌ها را درباره در اولویت قرار گرفتن منافع سیاسی در تولید واکسن ویروس کرونا افزایش داده است.

نه شرکت عمده تولیدکننده دارو سه شنبه در "میثاقی تاریخی" اعلام کردند که در تولید واکسن ویروس از استاندارد‌های علمی و اخلاقی پیروی کنند.

علاوه بر آسترا زنکا، شرکت‌های جانسون اند جانسون، بیونتک، گلاکسو اسمیت کلاین، فایزر، مرک، مادرنا، سانوفی و نوواواکس از امضا کنندگان این میثاق هستند.

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی حدود ۱۸۰ واکسن آزمایشی در سراسر جهان مورد آزمایش قرار دارند، اما تاکنون تحقیقات بالینی هیچ کدام از آن‌ها کامل نشده است.

خبرهای مرتبط
نظرات بینندگان