تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
قلمنیوز: دانشمندان میگویند احتمالاً ویروس کرونا برای نخستین بار از شهر ووهان چین و بازار خیس (فروش حیوانات زنده) ظهور نکرده است، بلکه در یک هزار مایل آن طرفتر و در سال ۲۰۱۲ در میان کارگران چینی معدن مشاهده شده است.
یک پزشک چینی در آن زمان این بیماری را در کارگران معدن مشاهده کرد و نمونههای آزمایش آنها را به آزمایشگاه ویروس شناسی ووهان فرستاد. دو دانشمند با بررسی دست نوشتههای این پزشک چینی به این نظریه رسیده اند که احتمالا ویروس کرونا از این آزمایشگاه به بیرون درز کرده است.
در ماه آوریل سال ۲۰۱۲ شش کارگر معدن در منطقه "یو نان" در جنوب غربی چین پس از آنکه ۱۴ روز به پاک کردن مدفوع خفاش مشغول بودند دچار بیماری مرموزی شدند. ۳ نفر از این کارگران جان خود را از دست دادند. پزشک چینی که این کارگران را درمان کرده است در خاطرات خود از درجه حرارت بالا، سرفه خشک، درد عضلانی و در برخی موارد سردرد بیماران خبر داده بود. این علائم همگی مرتبط با ابتلا به ویروس کرونا است.
این کارگران به وسیله دستگاه تنفس مصنوعی، داروهای مرتبط با استروئید، آنتی بیوتیک و رقیق کنندههای خون بهبود یافتند، ولی ۳ نفر از آنها به دلیل وخامت حالشان، جان باختند. پزشکان آزمایشهای مختلفی از هپاتیت و تب دِنگی تا آزمایش ایدز را از این بیماران گرفتند، ولی به نتیجه خاصی نرسیدند. تحقیقات بیشتر از این افراد نشان میداد که آنها به نوعی از ویروس کرونا مبتلا شده اند.
پزشکان چینی نمونههایی را به آزمایشگاههای پیشرفته در سرتاسر چین ارسال کردند. آزمایشگاه ووهان چین نیز یکی از آنها بود. دانشمندان چینی تشخیص دادند این بیماری ناشی از نوعی ویروس کروناست که از خفاش به این کارگران معدن منتقل شده است.
با این حال، این نظریه دو دانشمند است و تاکنون نتایج رسمی تحقیقات در این باره منتشر نشده است. سازمان جهانی بهداشت اقدام به ارسال بازرسان و کارشناسان خود به شهر ووهان برای کشف منشا اصلی ویروس کرونا کرده است، ولی تاکنون گزارش رسمی از این سازمان منتشر نشده است. با این حال، دانشمندان غربی تاکید دارند ویروس کرونا در آزمایشگاه ساخته نشده و از خفاش به یک پستاندار و سپس به انسان منتقل شده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان