تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
قلمنیوز: بر اساس تصمیمات جدیدی که در راستای مقابله با ویروس کرونا اتخاذ میشود، قرار بر اعمال محدودیتهای منطقهای به جای محدودیتهای کشوری است؛ محدودیتهایی که گلایه اصناف درگیر را در پی داشته، برخی معتقدند اعمال آنها فرمالیته بوده و نتوانسته در کاهش موارد ابتلا و مرگ موثر واقع شود و عده زیادی هم تاکید بر اعمال محدودیت های گسترده تر از جمله دورکاری درصد بیشتری از کارمندان، لغو طرح ترافیک و ... دارند.
با توجه به افزایش موارد بیماری در استان تهران، بنابر تصمیم ستاد مقابله با کرونای استان تهران از روز ۲۸ تیرماه محدودیتهایی در جهت تلاش برای کاهش موارد بیماری کرونا اعمال شد. بر همین اساس و با توجه به تصمیم اتخاذ شده برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایشها مدارس شبانهروزی، کافهها، قهوهخانهها، چایخانهها بویژه با عرضه مواد دخانی، باغ وحش و شهربازی، مراکز تفریحی آبی و استخرهای سرپوشیده، باشگاههای ورزشی سالنی از شنبه(۲۸ تیر) در تهران تعطیل شد که این محدودیتها به مدت دو هفته دیگر نیز تمدید شد؛ بنابراین محدودیتهایی که قرار بود تنها به مدت یک هفته در تهران اجرا شود، تا ۱۷مرداد ماه تمدید شد.
در همین راستا، مهندس محسن فرهادی_معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتوگو با ایسنا، درباره اعمال محدودیتها، گفت: این محدودیتها فرمالیته نیست و برای آن که شرایط بدتر نشود، محدودیتها را گسترش میدهند. برگزاری همایشها، استخرها، باشگاههای ورزشهای پر برخورد و... تعطیل شدند که این تعطیلی ادامه دارد.
وی درباره تخمین میزان موفقیت اعمال محدودیتها در تهران، تصریح کرد: زمانی که تعداد موارد بیماری افزایش مییابد دو راه بیشتر وجود ندارد، یکی کاهش تماسها و دومی رعایت پروتکلهای بهداشتی که در حال حاضر هر دو راه به شکل توام استفاده میشود.
وی با بیان اینکه اگر این محدودیتها اعمال نمیشد شیب بیماری کووید۱۹ تند تر میشد، اظهار کرد: به واسطه تعطیلیها تماسهای فردی کاهش پیدا میکند. البته این به تنهایی کافی نیست زیرا همچنان حمل و نقل درون شهری و مترو و اتوبوس شلوغ است.