تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «رفتار دشمن در این ایام گزینه مقاومت فعال را به عنوان یک گزینه راهبردی برای ملت ایران تبدیل کرده است»، گفت: پشت سر این سیاست اجماع کامل ملی و سیاسی وجود دارد و اراده ملت ایران ضامن و پشتیبان است. از همه کشورهای غربی و کسانی که در اتاقهای در بسته مینشینند و علیه ملت ایران توطئه میکنند میخواهم به آن اجماع ملی و سیاسی توجه داشته باشند. ملت ایران راه مقاومت فعال را برگزیده است. این مطالبهی قاطع ملت ایران و مورد اجماع مسئولان است و مسیری جز این در ماههای آینده وجود نخواهد داشت.
قالیباف آمریکا و اسرائیل را «صحنهگردان قطعنامه اخیر آژانس بینالمللی» نامید و گفت: این دو کشور با کارسازی خیانتآلود کشورهای اروپایی علیه ایران در شورای حکام آژانس قطعنامه را صادر کردند. همه جهان دیدند که با وجود همه طراحیهایی که شده بود هیچ اجماع جهانی علیه ایران شکل نگرفت و بعضی قدرتهای بزرگ آشکارا با این قطعنامه مخالفت کردند. ما اطلاع داریم که بخش بزرگی از کسانی که به این قطعنامه رای دادند، تحت فشارهای سنگین از جانب آمریکا بودند.
وی ادامه داد: هدف محافل صهیونیستی که پشت سر این طراحیها ایستادهاند این است که بتوانند با صحنهآرایی کودکانه در صفوف ملت و نظام رخنه و شکافی ایجاد کنند و با صدور قطعنامه اولا قدرت ابتکار عمل و خلاقیت در چارچوب راهبرد مقاومت فعال را از ایران بگیرند و ثانیا ایران عزیز را وارد دالان مذاکره و فشار مجدد کنند تا شاید بتوانند به این وسیله هم بر مشکلات داخلی و حاد خود سرپوش بگذارند و هم مجددا راهی به سوی باج خواهیهای جدید و دستاندازی به ارکان و مولفههای قدرت ملی ایران خصوصا در حوزه دفاعی باز کنند.
رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز در بین مسئولان نظام اسلامی در این باره که آمریکا و رژیم صهیونیستی قادر به دستیابی به هیچ یک از اهداف خود در عرصهی بینالمللی و منطقهای نیست، اجماع و اتفاق نظر کامل وجود دارد و به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی اجازه تخطی آژانس از چارچوبهای قانونی داده نخواهد شد. تاریخ ۱۷ سال گذشته نشان میدهد که ایران همواره در چارچوب مقررات بینالمللی و منافع ملی خود سخاوتمندانهترین همکاریها با آژانس را داشته اما اغلب جز دشمنیهای افزونتر و باج خواهیهای بیشتر چیزی عاید نشده است.
قالیباف در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ملت ایران با اراده سیاسی اخیر خود که در ماههای گذشته به بهترین وجه آشکار شد بنده و نمایندگان افتخار آن را داریم، بر همه تفکرات سازشگرانه و معاملهگرانه مهر باطل زده و راه مقاومت فعال را با قدرت انتخاب کرده است. البته ما مخالف دیپلماسی و مذاکره نیستیم اما عقیده داریم مذاکره با آمریکا مطلقا مضر و ممنوع است. مذاکره با کشورهای اروپایی باید با حداکثر بیاعتمادی و مذاکره با آژانس باید با اطمینان از استقلال آنها از قدرتهای سلطهگر صورت گیرد و مذاکره با بقیه کشورها نیز براساس این شاخص طراحی میشود که در صحنههای حساس چقدر از حقوق و منافع ملت ایران حمایت میکنند. ما اعتقاد داریم هر نوع مذاکره باید از موضع قدرت و با اتکاء به اراده مستحکم ملت ایران و توانمندیهای دستگاههای مسئول و نهادهای انقلابی صورت گیرد.
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به رفتار اروپاییها در چند سال اخیر در سیاست خارجی خود با ایران، ادامه داد: اروپاییها به جای آنکه قدردان صبر ایران در پیگیریهای عدم اجرای تعهداتشان باشند به فرافکنی و فرار رو به جلو روی آورده و کشورها را به رای علیه ایران در شورای حکام واداشتند. حال آنکه ایران از مرحله تحریم عبور کرده است. آیا این کشورها اتحاد ملت ایران در زیر تابوت شهید سلیمانی را ندیدند که باز هم فکر میکنند در تله قطعنامهها گرفتار میشویم.
وی در ادامه گفت: ملتی که کشتیهایش را تا آمریکای جنوبی با پرچم برافراشته اعزام میکند البته معطل قطعنامه بیمعنا نخواهد ماند. اروپاییها با پیگیری خواستههای آمریکا در پیشبرد قطعنامه روز جمعه نشان دادند که در کینه ورزی به ایران دست کمی از آمریکا ندارند. اروپاییها بدانند که آمریکا در پی زورگوییهایش بر مبنای سیاست زانو برگلوی ملتهای مستقل موفق نبوده و امروز اروپا را واسطه اهداف خود نمیکند.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اکنون بانیان این قطعنامه مسئول تنشآفرینی در روابط جمهوری اسلامی ایران و آژانس هستند این کشورها باید عواقب اقدام خود را پذیرا باشند. جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده که فشار را نمیپذیرد و البته واکنش درخوری به آن نشان میدهد. ما دوران کوتاه آمدن در برابر بحران آفرینیها را سر کردهایم و لابد خوب میفهمند که اکنون در سالگرد اسقاط پهپاد متجاوز و دوران پسا عینالاسد هستیم.
قالیباف در پایان ضمن تشکر از دو کشور روسیه و چین، از سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه خواست که طرحی در واکنش به قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس انرژی اتمی تنظیم کرده و برای تصویب آن به مجلس شورای اسلامی بفرستند.