تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
نکته دوم ارزیابی خودتان است. اگر علائم کرونا را دارید یا اخیراً با کسی تماس داشتهاید که دچار عفونت کرونا بوده است، باید در خانه بمانید. همچنین اگر در گروههای پرخطر قرار دارید، یعنی ۶۵ ساله و بالاتر هستید یا دچار بیماری شدید قلبی، بیماری مزمن ریوی، آسم متوسط تا شدید، چاقی شدید، دیابت، بیماری مزمن کلیوی، بیماری کبدی یا اختلال دستگاه ایمنی هستید، باید در خانه بمانید و رفتن به رستوران را فراموش کنید.
نکته سوم ارزیابی رستورانی است که میخواهید به آن بروید. قبل از رفتن به رستوران با تماس تلفنی گرفتن یا بررسی وبسایت آن ببینید پروتکلهای بهداشتی اعلام شده برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا مانند کاهش تراکم ظرفیت آن به ۵۰ درصد در آن رعایت میشود، یا نه.
هنگام ورود به رستوران ببینید چه تغییراتی برای جلوگیری از انتقال ویروس در آن داده شده است. آیا فاصله یک تا یک و نیم متری میان میزها و صندلیها و میان مشتریان و کارکنان رعایت میشود؟ آیا رستوران اجازه جمع شدن چندین نفر از مشتریان یا کارکنان را در کنار هم میدهد؟
اگر شمار زیادی از افراد در رستورانی در ورودی یا در کنار پیشخوان تجمع کردهاند یا کارکنان و مشتریان در فاصله نزدیک در حال ارتباط با هم هستند، احتمال انتقال ویروس در این محیط بالا است.
رستورانی که تهویه خوبی دارد، پنجرههای آن باز هستند یا امکان غذا خوردن در فضای آزاد را میدهد، انتخاب بهتری است.
استفاده از حفاظها یا شیلدهای صورت بهوسیله کارکنان رستوران نیز یک نشانه خوب است.
همچنین مراقب لمس سطوح هم باشید و بعد از لمس چیزهایی مانند منوی رستوران بهتر است دستهایتان را ضدعفونی کنید. بهتر است مایع ضدعفونیکننده را همراه داشته باشید. اگر لازم است دستهایتان را بشویید، وضعیت دستشویی میتواند میزان رعایت بهداشت در رستوران را هم به شما نشان دهد.
بالاخره اینکه بهتر است بعد از غذا خوردن زیاد در رستوران نمانید. هر چه مدت ماندن شما در فضاهای عمومی بیشتر شود، امکان انتقال ویروس هم بالاتر میرود.