تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
قلمنیوز: انتخابات دوم اسفند ۹۸ و بحثهای مربوط به آن با شروع به کار مجلس یازدهم، به حاشیه رانده شد و از این پس برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در سال ۱۴۰۰ موضوع اصلی فضای سیاسی و حتی محاورهای خواهد بود. طبیعی است در چنین شرایطی سرنوشت جریان اصلاحات در عرصه انتخابات و اینکه اصلاحطلبان با چه سازوکاری خودشان را آماده انتخابات ۱۴۰۰ خواهند کرد نیز مسالهای است که به هر حال دغدغه بخشی از مردم به شمار میرود.
عبدالله ناصری، عضو سابق شورای عالی اصلاحات اظهار داشت: قبل از هر اظهارنظری، تاکید میکنم که حضور در عرصه انتخابات و قرار گرفتن در معرض رأی مردم حق مسلم همه گروههای سیاسی است. پس نه اصلاحطلبان باید به صرافت شرکت نکردن بیفتند و نه هیچ کسی به خودش اجازه بدهد که فکر محدود کردن جریان اصلاحات و کمرنگ کردن این تفکر در انتخابات را در ذهن بپروراند.
این فعال سیاسی در ادامه سخنانش گفت: اما در مورد اینکه جبهه اصلاحات باید با چه سازوکاری به استقبال انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ برود ذکر این نکته ضروری است که اصلاحطلبان اصلی باید طبق الگوی دوم خرداد ۱۳۷۶ با یک نامزد اصلی بیایند تا اگر موفق شدند، بتوانند از عملکرد و کارنامهاش برابر مردم دفاع کنند. اگر هم رد صلاحیت شدند و مجوز حضور در انتخابات برایشان صادر نشد، بتوانند جامعه را به خاطر عدم مشارکتشان قانع کنند.
او همچنین توضیح داد: به نظر من بهتر است اصلاحطلبان به سراغ تیپهایی چون معین، صفاییفراهانی یا رضا خاتمی بروند. چون این چهرهها هم شایستگی و توانایی لازم را برای اداره امور دارند و هم به احتمال بسیار زیاد میتوانند نظر مثبت مردم را برای رأی دادن جلب کنند. اما مساله این است که ممکن است با معرفی هر یک از این سه نفر، عدهای به جامعه چنین القا کنند که اصلاحطلبان با معرفی معین، صفاییفراهانی یا رضا خاتمی به نوعی اعلام دعوا کردهاند. باید اذعان داشت، دوره این حرفها گذشته است؛ یعنی مردم به قدری از حکومت فاصله گرفته و ناامیدند که اگر کسی قصد دارد قدرت را در دست گیرد، باید هویت واقعی خود را به افکار عمومی نشان دهد.
عبدالله ناصری در پایان گفت: نکته روشن این است که اصلاحطلبان نباید زیر بار کاندیدای اجارهای بروند.
منبع: اعتمادآنلاین