تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
به گزارش قلم نیوز- "عبدالرضا رحمانی فضلی" در همایش ملی «معماری دفاعی امنیتی نظام اسلامی (دانا) که صبح امروز (دوشنبه) در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، اظهار کرد: موضوع مردم و امنیت نیازمند این است که به درستی اجزا را بشناسیم زیرا در نگاه ساختاری با رابطه ها و اجزا مواجه هستیم.
وی افزود: در این مبدا، انسان متغیری وابسته و بقیه اجزا متغیرهای مستقل هستند.
وزیر کشور، تاکید کرد: نگاه قرآن به انسان کمال زیبایی و قدرت در نظام هستی است و خداوند در قرآن انسان را کمالگرا و غایت اندیش توصیف کرده و این مهم از ذات مقدس حق تعالی نشأت می گیرد.
رحمانی فضلی همچنین، بیان کرد: اینکه همه از خدائیم و به سوی او باز می گردیم از لحظه تولد با ما همراه است و این به آن معناست که انسان کمالگرا و غایت اندیش است. این انسان در ظاهر و باطن، موجود عزیز خلقت و عالم هستی است و تکوین و تشریع به عنوان انسان کامل در آن جاری است و می توان از انسان به عنوان دیوان کبیر یاد کرد که انفسی و آفافی است.
وی همچنین گفت: وقتی میخواهیم انسان را در تعامل با جامعه و در تناسب ها به گونهای در منظومه جامعه هدایت کنیم، با مولفه های متعدد اقتصادی، امنیتی، اجتماعی، فرهنگی و علمی مواجه هستیم که قابلیت های انسان را به فعلیت تبدیل می کند.
وزیر کشور، تصریح کرد: در جمهوری اسلامی می خواهیم یک حکومت خوب و حکمرانی خوب داشته باشیم که مردم امنیت و آسایش خوبی داشته باشند و این مهم به کارکرد و عملکرد بقیه مولفه های مرتبط بستگی دارد.
رحمانی فضلی بیان کرد: در شرایط کنونی امنیت به معنای خاص آن و در برابر دشمن دارای امنیت بودن بسیار مهم است. امنیت بستر پیشرفت و توسعه علمی و صنعتی است. من نگاهی عام به موضوع امنیت دارم. نمی توانیم از امنیت سخن بگوئیم وقتی در درون خود نتوانسته ایم مردم را راضی کنیم.
وی تاکید کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی مردم بر اساس اعتقادات خود پشت سر امام راحل بودند و در هشت سال دفاع مقدس ایستادگی کردند و ما به عنوان حکومت وظیفه داریم در رضایتمندی، همراهی و اغناسازی مردم تلاش کنیم.
وزیر کشور همچنین، تصریح کرد: مشارکت واقعی مردم در عرصه سیاسی با شفافیت شکل می گیرد، در این صورت است که می توان عناصر سیاسی را در جامعه توزیع کرد. اگر مردم احساس نکنند که در جامعه امکان رسیدن به قله های قدرت به دور از رانت و قدرت اقتصادی ممکن نیست در نتیجه شایستهها انتخاب نمی شوند و مشارکت سیاسی شکل نمیگیرد.
رحمانی فضلی با بیان اینکه باید امکان مشارکت اقتصادی برای همه وجود داشته باشد، گفت: هر کسی توان مشارکت اقتصادی را داشته باشد و امکان حضور نیابد رضایت شکل نمی گیرد و مشارکت و همراهی و همدلی مردم رخ نمی دهد. در حوزه اجتماعی هم به همین شکل است.
وی افزود: در عرصه اجتماعی با هماهنگی و همکاری ما و وجود عدالت اجتماعی، مشارکت مردم شکل می گیرد، در غیر اینصورت تبعیض رخ داده است که در قانون اساسی و دین ما هم قابل قبول نیست. شاید بتوانیم کشور را اداره کنیم اما قابل قبول نیست.
وزیر کشور با طرح این موضوع که شرایط اجتماعی نامساعد، یک جامعه امنِ یکپارچه را از درون دچار اشکال میکند، ادامه داد: مقام معظم رهبری به مشارکت حداکثری اجتماعی و در همه زمینه ها ورود کردند و تاکنون ۷ جلسه برای آسیب های اجتماعی تشکیل دادهاند و نقش خود را در راهبری جامعه به خوبی ایفا می کنند. ما در ذیل این قائمه باید نقش خود را خوب ایفا کنیم.
رحمانی فضلی تاکید کرد: جامعه ای که برای حیات طیبه خود اصالت قائل است از ایمان و اعتقاد خود در برابر دشمن صیانت می کند و طبیعتا یک جامعه موحد و توحیدی همواره با دشمنانی مواجه است و ما باید در برابر الطاف خدا و این نعمت حیات طیبه امنیت خود را مستحکم قرار دهیم.
وی گفت: در تحلیل انسان موحد مرزهای جغرافیایی برداشته و پیوند میان تمام موحدان ایران و عراق، لبنان و سوریه و ... برقرار می شود و در جبهه اسلام، جبهه ای وسیع برای دفاع از حیات طیبه شکل می گیرد. ما چهل سال در برابر استکبار ایستادیم و امروز بعد از چهل سال استکبار جهانی دوباره همه راههای رفته شده را می رود و دوباره تحریم میکند.
وزیر کشور، افزود: مردم انقلاب اسلامی چهل سال است در برابر تحریمها و تهدیدها تجربه دارند و ما باید همیشه آمادگی لازم را در دفاع از امنیت خود داشته باشیم و امیدواریم در چهل سالگی انقلاب پیرو عالمانه رهبری و حافظ میراث شهدا و امام خود باشیم.