«امیرخسرو فخریان» در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار ایرنا افزود: پس از نظارت و اعمال کنترل های لازم برای عرضه کالا در فروشگاه ها هیچ محدودیتی وجود ندارد.
وی ادامه داد: کمبود برخی کالاها فقط به دلیل اعمال تحریم ها رخ نداده بلکه کمبود آب باعث شده است در تولید شماری از مواد غذایی با مخاطراتی روبرو شویم. برای نمونه تولید رب گوجه فرنگی کم شده است.
به گزارش ایرنا، به دنبال انتشار شایعاتی درباره کمبود کالا و مواد غذایی در فضای مجازی شماری از شهروندان با مراجعه به فروشگاه ها بیش از نیاز معمول خود خرید کردند که این موضوع نگرانی هایی را به وجود آورد.
بر همین اساس نایب رییس اول اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای هفته گذشته در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: در تامین کالاهای اساسی فروشگاه ها مشکلی نداریم و فقط در مورد برخی لوازم خانگی مشکلاتی رخ داده است.
«منصور عالی پور» تاکید کرد احتکار مواد غذایی از سوی خود مردم رخ می دهد؛ زیرا در این روزها شاهدیم برخی سودجویان با مراجعه به فروشگاه ها بیش از اندازه کالا می خرند.
** افزایش 30 درصدی کالاهای خرده فروشی در بازار
رییس اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای در نشست خبری خود گفت: فرهنگ فروشگاه های زنجیره ای در کشور ما هنوز بخوبی جا نیفتاده و لازم است رسانه ها در این زمینه به ما کمک کنند.
فخریان افزود: 125 نشان تجاری در 3500 شعبه فروشگاه های زنجیره ای کشور فعالیت می کنند.
به گفته وی، نوسان های نرخ ارز موجب شد قیمت کالاهای خرده فروشی 30 درصد افزایش یابد.
این مقام صنفی افزود: امکان دارد کالاهایی که افزایش قیمت داشتند، عقب گرد کنند.
وی درباره ارایه تخفیف های ویژه در فروشگاه های زنجیره ای گفت: گردش کالا در فروشگاه های زنجیره ای کمتر از یک ماه است؛ بنابراین اینکه برخی می گویند کالاهایی تخفیف ویژه دارند که فقط چند روز به پایان تاریخ مصرف آنها مانده است، صحت ندارد.