تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
مجید عشقی با بیان اینکه قیمتگذاری دستوری بلای جان صنعت است، اظهار کرد: برخی تمایل دارند تجربههای دیگران را بارها تجربه کنند. اگر درمورد فولاد و پتروشیمی هم کوتاه می آمدیم زیان انباشتهای که در خودروسازها وجود دارد در آنجا هم اتفاق میافتاد.
او ادامه داد: صنعت خودرو چندین سال است که توسط شورای رقابت و سازمان حمایت گروگان گرفته شده است. سازمان بورس هم درابتدا با عرضه خودرو در بورس مخالف بود اما با توجه به ساختار این صنعت به این نتیجه رسیدیم که این صنعت راه نجاتی جز این ندارد.
رئیس سازمان بورس با اشاره به معاملات خودرو در بورس کالا عنوان کرد: ممکن است در ابتدا خودروها بالاتر از قیمت بازار معامله شود، اما بعد از مدتی به تعادل میرسد.
عشقی ادامه داد: ۲۰۰ هزار میلیارد تومان توسط مجموع خودروسازها توزیع میشود که ۱۰۰ هزار میلیارد آن مانند یک یارانه کور در یک قرعهکشی توزیع و ۱۰۰ هزار میلیارد تومان آن پشت پرده توزیع میشود.
او با تاکید بر اینکه سازمان بورس عرضه خودرو در بورس را با جدیت پیگیری و از آن دفاع میکند، عنوان کرد: اگر عرضه ادامه پیدا نکند امیدی به زندهشدن این صنعت وجود ندارد. سهامدارانی که ابتدای سال خودرو خریدند تاکنون سود زیادی کردند اما سهامدارانی که سهام خودروسازها را خریدند باید متحمل ریسک شوند. توقف عرضه خودرو در بورس تبعات عجیبی خواهد داشت.