تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
کمال حسین پور درباره سیاست های دولت به منظور مدیریت خاموشی ها در سال جاری، بیان کرد: متاسفانه سیاست گذاری دولت برای کنترل خاموشی ها بسیار به ضرر کشاورزان بود؛ کشاورزی که تنها در سه یا چهار ماه از سال در مناطق کوهستانی امکان کشت دارد، اگر در این بازه نتواند آب را به زمین خود برساند، ضرر می کند.
وی در ادامه با بیان اینکه کشاورزان در اجرای این سیاست بسیار گلهمند هستند، اظهار کرد: اینکه به اجبار چاه های کشاورزی خاموش شود در تضاد با سیاست های حمایتی از کشاورزان است.
وی خاطرنشان کرد: تنها راهکار برای مدیریت خاموشی ها تولید برق است. باید موانع از مسیر تولید برق برداشته شود. با خاموشی حوزه کشاورزی و صنعت نمی توان خاموشی ها را مدیریت کرد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: هدف کشور ما حرکت در مسیر توسعه و رشد است. با خاموشی صنایع و بخش کشاورزی دچار عقب ماندگی در این حوزه خواهیم شد. شاید این سیاست ها برای یک سال قابل پذیرش باشد اما اگر قرار باشد این سیاست ها ادامه یابد قطعا توسعه کشور با مشکل مواجه خواهد شد.
حسین پور در پایان تاکید کرد: بخش خصوصی باید در مسیر تولید برق گام بردارد و این امر نیازمند سیاستگذاری تشویقی است تا سرمایه گذاران در این مسیر گام بردارند. با دادن تسهیلات کم بهره و تسهیل واردات وسایلی که این بخش نیاز دارد می توان بستر را برای سرمایه گذاری بخش خصوصی برای تولید برق فراهم کرد اما با بروکراسی پیچیده فعلی بخش خصوصی نیز در مسیر تولید برق گام برنخواهد داشت.