تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
فرماندار مشهد با بیان اینکه افزایش آمار فوتشدگان ناشی از فاجعه کرونا در مشهد منجر به کمبود تابوت و آمبولانس در این کلانشهر شده است، گفت: «با تدابیر اتخاذشده کمبود آمبولانس و تابوت تا حدودی برطرف شده است.»
هاشمی افزود: "در خصوص انباشت اجساد در بیمارستانها نگرانیهایی وجود داشت که با هماهنگیهای انجامشده اجساد شب گذشته جهت تغسیل به بهشت رضوان منتقل شدند. "
این مقام استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه حدود ۳۲ درصد بستریشدگان کرونا در مشهد مربوط به خارج از استان و بیشتر از استانهای جنوب شرقی کشور است، افزود: «بیماران کرونایی خارج از استان که در بیمارستانهای مشهد فوت میکنند، باید با رعایت پروتکلها در بهشت رضوان مشهد شستوشو و سپس برای اعزام به شهرستان محل سکونتشان تحویل خانواده آنان شود.»
در حالیکه آمارهای غیررسمی حکایت از سهرقمی شدن فوتیهای ناشی از کرونا در مشهد دارد، اما فرماندار این شهر اذعان کرد: "روز گذشته ۴۲ نفر در مشهد براثر کرونا فوت کردند که مهمترین علت افزایش تعداد مبتلایان و فوتشدگان در مشهد مربوط به دورهمی، رعایت نکردن پروتکلها و سفرهای ماه ذیالحجه بوده است. "
فرماندار تاکید کرد که تاکنون تعدادی از دفاتر رسمی ازدواج و طلاق به دلیل رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی پلمب شدند.
روز گذشته ابراهیم رئیسی رییس جمهور در گفت و گویی با وزیر بهداشت و استاندار خراسان رضویی آخرین وضعیت کرونا در این استان را بررسی کرد.
در همین رابطه امروز محمد صادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی در گفتگو با تسنیم گفت: «هیئتی عالیرتبه برای بررسی وضعیت مشهد و رسیدگی به نیازهای تجهیزاتی حوزه درمانی کرونا در مشهد حضور یافته است.»
او با بیان اینکه هیئت عالیرتبه وزارت بهداشت تاکنون بازدیدهای میدانی از مراکز درمانی استان داشته است، افزود: "امروز نیز ۲ تن از معاونان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مشهد سفر خواهند کرد. "
استاندار خراسان رضوی گفت: «در حال حاضر تمام ورودیهای استان خراسان رضوی بر روی خودروهای غیربومی بسته شده است و کسانی که اصرار بر ورود به استان را داشته باشند علاوه بر اعمال جریمه یک میلیون تومانی، بازگردانده خواهند شد.»
او افزود: "قبل از اعمال محدودیتها در هفته، حدود هزار و ۳۰۰ پرواز به مشهد انجام میشد و روزانه ۷۰ رام قطار و سه هزار دستگاه اتوبوس مسافران را بین دیگر نقاط کشور و مشهد جابهجا میکردند که این میزان اکنون کاهش قابل توجهی یافته است. "
در همین حال علیرضا انجیدنی دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا بیان اینکه "در حال حاضر شرایط بیمارستانها نیز بحرانی است"، گفت: «بر همین اساس بیماران کرونایی به طور مستقیم به بیمارستانها مراجعه نداشته باشند. بیماران ابتدا به مطبها و کلینیکها مراجعه کنند و در صورت بدحال بودن با ۱۱۵ تماس بگیرند.»
انجیدنی در گفتگو با ایسنا تاکید کرد: "با وجود اینکه چند هفتهای از شروع پیک پنجم گذشته ما حتی به قله پیک هم نرسیدیم، اما انتظار داریم باز هم روند صعودی وجود داشته باشد. مردم با رعایت پروتکلهای بهداشتی و با شرکت نکردن در مهمانیها و دورهمیها سبب میشوند تا چرخه انتقال ویروس شکسته شود، شاید در این صورت بتوانیم این پیک را سریعتر به پایان برسانیم. "
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: «بیمارستان بنت الهدی برای توزیع داروی رمدسیویر ۲۴ ساعته فعال است و سایر بیمارستانها مانند بیمارستان ناظران، بیمارستان جواد الائمه (ع)، بیمارستان ثامن الائمه ناجا، در بازه زمانی ۱۲ ساعته خدمترسانی میکنند. همچنین تا چند روز آینده نیز بیمارستان رضوی کلینیک ۲۴ ساعته خواهد داشت.»