کد خبر: ۳۴۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۲

هفت روش برای تقویت سیستم ایمنی در کرونا

یک متخصص طب سنتی گفت: با مصرف هفت گیاه دارویی منجر می توان سیستم ایمنی بدن را در دوران همه گیری کرونا تقویت کرد.

قلم‌نیوز:یک متخصص طب سنتی گفت: هرچند مصرف گیاهان دارویی منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد شد اما استفاده به طور مداوم و طولانی مدت توصیه نمی‌شود.

محمدرضا حاجی حیدری  متخصص طب سنتی ایرانی با اشاره به اینکه تقویت سیستم ایمنی یکی از راهکار‌های مهم مقابله با بیماری‌ها از جمله بیماری‌های عفونی و ویروسی است، اظهار کرد: اصلاح سبک زندگی از جمله تغذیه، خواب مناسب و ورزش در تقویت سیستم ایمنی نقش بی بدیل دارد.

راهکار اول: استفاده از میوه و سبزی

او افزود: استفاده از میوه جات و سبزیجات تازه یکی از روش‌های متداول و در دسترس برای تقویت سیستم ایمنی خواهدبود؛  آب میوه‌هایی مانند سیب و هویج علاوه بر تامین ویتامین‌های مورد نیاز بدن و داشتن خواص آنتی اکسیدان در تقویت سیستم ایمنی نیز کمک کننده است.

راهکار دوم:خوردن عسل

این متخصص طب سنتی بیان کرد: عسل یکی از مواد غذایی با مزاج گرم و خشک است که در تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارد. مصرف یک قاشق غذاخوری عسل به همراه یک لیوان آب ولرم و چکاندن چند قطره آب لیموی ترش تازه نیم تا یک ساعت قبل از صبحانه علاوه بر تقویت سیستم ایمنی باعث لینت مزاج و بر طرف شدن یبوست می‌شود.

راهکار سوم: مصرف دارچین

او افزود: دارچین یکی دیگر از گیاهان دارویی با طبع گرم وخشک است که در تقویت سیستم ایمنی و کاهش قند خون موًثر بوده و استفاده از دم کرده دارچین  یا چای دارچین روزانه یک تا دو فنجان در تقویت سیستم ایمنی و تقویت کبد سودمند است؛ همچنین گیاه بادرنجبویه که یکی از دارو‌های آرام بخش و ضد افسردگی در طب سنتی محسوب می‌شود؛ علاوه بر تقویت قلب و معده در کاهش استرس و افزایش سطح ایمنی بدن مفید خواهد بود.

راهکار چهارم:نوشیدن گل گاو زبان

حاجی حیدری تصریح کرد: گل گاو زبان به عنوان یکی از گیاهان دارویی موثر در تقویت قلب و کاهش استرس، در تقویت سیستم ایمنی هم موًثر است و توصیه می‌شود به صورت دمنوش روزی یک تا دو  فنجان استفاده می‌شود.

راهکار ششم:مصرف سیاه دانه

او افزود: سیاه دانه یک دانه روغنی با خواص متعدد در درمان بیماری‌های مختلف از معده و کبد تا سینوزیت و آلرژی تنفسی و درد مفاصل، برای تقویت سیستم ایمنی مفید است و باید به صورت نیمکوب روزی یک قاشق مرباخوری به تنهایی یا داخل عسل ریخته و استفاده می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان،

نظرات بینندگان