تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
_ ذبح دام را در کشتارگاهها انجام دهید و
به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید، چراکه خونابههای
جاری میتواند منجر به آلودگی محیط و افزایش بروز و شیوع بیماریهای منتقله
از دام به انسان شود.
_ افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از
وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و
ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابهها نیز به طریق
بهداشتی دفع شود.
_ گوشت دام ذبح شده باید به مدت حداقل ۲۴ ساعت در
دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود، تا پدیده جمود نعشی منجر
به گلیکولیز شود. گلیکولیز نیز منجر به افزایش میزان اسیدیته و کاهش PH
گوشت میشود که این فرایند باعث میشود چنانچه ویروس بیماری تب خونریزی
دهنده کریمه کنگو (CCHF) در گوشت وجود داشته باشد، از بین رود.
_ جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد، مصرف شود.
_ دامداران به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند.