وی با اشاره به اینکه ابتلا به کرونا میتواند با مشکلات تنفسی مختلفی برای بیماران مبتلا همراه باشد، عنوان کرد: حتی اگر به کرونا مبتلا شده و آن را پشت سر گذاشته باشید، باز هم ممکن است در ساعاتی از روز دچار سرفههای ناگهانی، تنگی نفس یا خسخس سینه شوید.
مرادی با اشاره به اینکه از زمانهای قدیم ریشه شیرینبیان برای درمان بیماریهای مختلفی از جمله آسم و آلرژی مورد استفاده قرار میگرفته بنابراین ما نیز میتوانیم از این گیاه برای بهبود سیستم تنفسی در شرایط شیوع کرونا کمک بگیریم، عنوان کرد: مصرف روزانه بیش از یک فنجان دمنوش شیرینبیان میتواند عوارضی برای بدن در پی داشته باشد، برای تهیه دمنوش شیرینبیان بهتر است که مقداری از ریشه آنرا داخل آب جوش بریزید و ۱۰ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا دمنوش شما آماده مصرف شود.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه دمنوش آویشن، شیرین بیان به همراه عناب خواص ضد میکروبی و ویروسی دارد و سرشار از آنتیاکسیدان به همراه مواد مغذی است، عنوان کرد: این دمنوش درمانگر خوبی برای بیماریهایی همچون آنفلوآنزا و سل، عفونتهای ریوی، برونشیت و سرماخوردگی است که از ترکیب یک لیوان آب به همراه پنج عدد عناب و یک قاشق پر از برگ آویشن با ترکیب یک قاشق چایخوری از ریشه شیرینبیان تهیه میشود.
وی تأکید کرد: عناب تأمین کننده بسیار خوب ویتامین C است که در افزایش قوای بدنی مفید است و خاصیت ضدمیکروبی دارد.
مرادی با اشاره به اثربخش بودن دمنوش بابونه، ادامه اد: جوشانده سه گرم از این گیاه به همراه آب جوش سه مرتبه در روز برای تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است، اما توجه به این نکته ضروری است افرادی که مبتلا به بیماری آسم هستند با ممنوعیت مصرف این دمنوش مواجه هستند.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه دمنوش عناب برای رفع اضطراب و استرس بسیار مؤثر است و به دلیل مقدار بالای آنتیاکسیدان، روند پیری پوست را کند میکند، افزود: عناب به علت داشتن لعاب زیاد، نرم کننده گلو و سینه است و فشار خون را نیز کاهش میدهد.
وی ادامه داد: همچنین این گیاه گرفتگی صدا را رفع میکند و باعث تقویت دستگاه گوارش میشود، عصاره عناب به دلیل داشتن ویتامین c و آنتی اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکالهای آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلولهای سرطانی میشود.
مرادی با اشاره به اینکه مصرف خیسانده تخم بالنگو و بارهنگ در آب و گلاب به همراه کمی زعفران، یکیاز دمنوشهای مؤثر خواهد بود، عنوان کرد: برای تهیه این دمنوش باید سه چهارم لیوان آب، یک چهارم لیوان گلاب و یک قاشق چایخوری تخم بالنگو را به همراه یک قاشق چایخوری تخم بارهنگ با یکدیگر مخلوط کرده و نیم ساعت صبر کنید تا بالنگو و بارهنگ به خوبی لعاب دهند، سپس سرِ قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را به مواد قبلی اضافه کرده و دوباره هم بزنید؛ پس از آن میتوانید دمنوش را با افزودن کمی عسل طبیعی آرامآرام بنوشید.
این متخصص طب سنتی بیان کرد: همچنین دمنوشهای دیگر مانند چای سبز، زنجبیل، نعنا، مرزنجوش، مریم گلی، سیاهدانه، زوفا و گل گاوزبان برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن توصیه میشود.