تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
چای سیاه:
قبل از این که مقادیری شیر به چای خود بیفزایید، این را بدانید که مطالعات
نشان داده اضافه کردن لبنیات به چای سیاه، خواص آنتی اکسیدانی چای را از
بین میبرد. پروتئینهای شیر به ترکیب موجود در چای سیاه که کاتچین نام
دارد میچسبد و ترکیبات مفید چای را از بین میبرد.
کلم بروکلی:
این نوع کلم سرشار از ویتامین ث، کلروفیل، آنتی اکسیدانها و ترکیبات ضد
سرطانی است؛ بنابراین آن را به شکل بخارپز و یا آب پز مصرف کنید و از سرخ
کردن آن بپرهیزید تا باعث از دست رفتن مواد مغذی موجود در این سبزی نشوید.
توت فرنگی:
چاقو زدن به توت فرنگی و یا خرد کردن آن، منجر به کاهش جذب ویتامین ث و
آنتی اکسیدانهای موجود در این میوه میشود. ویتامین ث موجود در توت فرنگی
به نور و اکسیژن حساس است و وقتی در معرض آنها قرار میگیرد، سیر از بین
رفتن دارد. اگر قرار است میوههایی مثل توت فرنگی را خرد کرده و بعد مصرف
کنید، بهتر است اصلا قید خوردن آن را بزنید.
سیر:
برعکس توت فرنگی که حاوی ویتامین ث بوده و در برابر نور حساس است، آلیسین
موجود در سیر که خواص ضد سرطانی دارد، با قرارگیری در معرض نور و هوا،
بیشترین میزان اثربخشی را دارد. سیر را خرد کرده و بعد آن را به مدت ۱۰
دقیقه در معرض هوا قرار دهید.