تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
این ائتلاف ایمنسازی مستقر در سوییس، دسامبر پارسال اعلام کرده بود که ترتیبی داده تا ۱۹۰ کشور حاضر در این ائتلاف (شامل ۹۸ کشور پردرآمد و ۹۲ کشور کمدرآمد و متوسط) به حدود دو میلیارد دوز واکسنهای در دست ساخت کرونا دسترسی داشته باشند.
انتظار میرود این ائتلاف در سال ۲۰۲۱ از محل اعتبارات تأمینی از سوی کمککنندگان به ۹۲ کشور دارای درآمد کم و متوسط و حائز شرایط تسهیلات جهانی دسترسی به واکسن کرونا، ۱.۳ میلیارد دوز واکسن مورد تایید را تحویل دهد.
این ائتلاف که کره شمالی نیز در آن عضویت دارد، تاکنون با آسترازنکا برای دریافت ۱۷۰ میلیون دوز قرارداد امضا کرده است و با جانسون و جانسون نیز برای دریافت ۵۰۰ میلیون دوز تفاهمنامه امضا کرده است.
انتظار میرود بعد از آن که مراجع تنظیم مقررات تاییدیههای لازم را صادر کردند، ارسال نخستین محمولهها از سهماهه نخست سال ۲۰۲۱ آغاز شود.
این در حالی است که حکومت «کیم جونگ اون» بعد از آزمایش هزاران مظنون به بیماری کرونا، وجود حتی یک مورد ابتلا را در این کشور انکار کرده است که باور آن برای بسیاری دشوار است.
روزنامه ساوتچاینا مورنینگ پست در اوایل ماه مارس گزارش داده بود حدود ۲۰۰ سرباز کره شمالی بر اثر ابتلا به کرونا رو به مرگ هستند و هزاران نفر دیگر هم در قرنطینه قرار گرفتهاند اما این همهگیری هم در موضع رسمی رهبران کرهشمالی تغییری نداد.
این کشور در اواخر ژانویه پارسال و پس از همهگیر شدن کرونا نظارتهای مرزی را تشدید و سفرهای بینالمللی را ممنوع کرد تا زیرساخت درمانی شکننده خود را حفظ کند.
کرهشمالی همچنین اقدامات سختگیرانه فزایندهای انجام داد تا از ورود کرونا به کشور جلوگیری کند و ازجمله یکی از مقامات رسمی را بابت زیر پا گذاشتن مقررات قرنطینه کرونا اعدام کرد.