کد خبر: ۲۱۴۳۵
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸
حریرچی: پیش‌بینی ۳۶ هزار مرگ کرونایی در ایران

کرونا بیش از زلزله بم جان می‌گیرد

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه با بازگشایی‌ها مردم فکر کردند شرایط کاملا عادی شده است، از ابتلای ۴۶ درصدی زنان خانه‌دار در یک استان خاص و برخی دیگر از استان‌های کشور به کووید-۱۹ خبر داد.
کرونا بیش از زلزله بم جان می‌گیردقلم‌نیوز:ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر سیما در مورد علت ابتلای زنان خانه‌دار به کرونا توضیح داد: علت ابتلای زنان خانه‌دار هم به سبب شرکت در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها و مجالس‌ها و هم از طریق همسر که ناقل بوده، اتفاق افتاده است.

معاون کل وزارت بهداشت افزود: ۴۶ درصد ابتلا در یک استان شاخص ما و برخی استان‌های دیگر زنان خانه‌دار بوده‌اند.

وی با بیان اینکه ۲۵ استان کشور تا روز گذشته در وضعیت قرمز و هشدار قرار داشته‌اند، گفت: ۱۸۷ شهرستان قرمز، ۹۱ شهرستان نارنجی، ۱۱۰ شهرستان زرد و ۵۹ شهرستان سفید و یک شهرستان هم سبز بودند.

حریرچی ادامه داد: هنوز معلوم نیست فردی که مبتلا به بیماری کووید-۱۹ می‌شود و بهبود می‌یابد ایمنی کسب می‌کند و اگر کسب می‌کند ایمنی او چه مدت پایدار است.

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اظهارات رئیس سازمان جهانی بهداشت که گفته است تا آینده قابل پیش‌بینی شرایط عادی نمی‌شود و بسیاری از کشورها در مسیر اشتباه حرکت می‌کنند و اینکه ویروس دشمن اول ماست، افزود: ما سالانه ۳۸۰ هزار فوتی داریم که تعداد فوتی‌های ما بر اثر کرونا حدود ۲۰ درصد این میزان می‌شود، یعنی چیزی حدود ۳۶ هزار مرگ در سال که از زلزله بم بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه کشوری مثل آمریکا واضحا وارد پیک دوم بیماری شده است، ادامه داد: مطمئنا تا یک سال آینده واکسن فراگیری نخواهیم داشت و باید با خودمان زندگی مسالمت‌آمیز و با ویروس زندگی تهاجمی داشته باشیم.

حریرچی افزود: متاسفانه با تغییر رفتار مردم و بازگشایی‌ها، مردم فکر کردند شرایط کاملا عادی شده و ما تنها با وحدت و همراهی می‌توانیم بر ویروس کرونا غلبه کنیم.

وی گفت: مهم‌ترین اقدامی که ما الان می‌توانیم انجام دهیم، استفاده از ماسک است.

اگر ۹۵ درصد مردم از بدو خروج از منزل تا بازگشت به خانه ماسک بزنند و فاصله‌گذاری اجتماعی را هم در کنار پروتکل‌های بهداشتی رعایت کنند، می‌توانیم به‌تدریج شاهد کاهش بیماری و کنترل اپیدمی باشیم.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: وظیفه حکومت فقط نصیحت نیست، باید با کسبه‌ای که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند، برخورد قاطع شود.

حریرچی تاکید کرد: در کشورهایی که استفاده از ماسک را اجباری کرده‌اند، شاهد کاهش بیماری بوده‌اند.
خبرهای مرتبط
نظرات بینندگان