تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
وی ادامه داد: امحای ماسکها در بیمارستانها و مراکز درمانی طبق پروتکل مربوطه بوده، به عنوان زباله عفونی با آنها برخورد میشود، ابتدا گندزدایی شده و سپس برای امحا توسط شرکتها به مناطق مشخص حمل میشوند.
جهانپور در این باره افزود: در سطح شهرها خانوادهها دقت کنند با توجه به اینکه احتمال سوء استفاده از ماسکهای مصرف شده، وجود دارد، بعد از مصرف یا آن را به نوعی قیچی کنند یا طوری باشد که قابل استفاده مجدد نباشد، سپس آن را داخل کیسه فریزر قرار داده و در سطلهای زباله بیندازند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم حتما ماسک را از مراکز مجاز نظیر داروخانهها و فروشگاههای تجهیزات پزشکی تهیه کنند. البته ماسکهای خانگی و پارچهای که در منزل تهیه شده نیز در کنترل و پیشگیری از بیماری بسیار تاثیر گذار است؛ این ماسکها قابل شستشو بوده و افراد میتوانند پس از هر بار مصرف آن را ضدعفونی و اتو کرده و مجددا استفاده کنند.
وی تاکید کرد: مردم به هیچ عنوان ماسک را از منابع نامشخص و افراد دستفروش و پراکنده خرید نکنند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت همچنین با بیان اینکه ماسک از هر واکسنی برای پیشگیری از کرونا موثرتر است، گفت: به طوری که استفاده از ماسک تا ۹۵ درصد از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جلوگیری میکند.
جهانپور افزود: راههای پیشگیری از بیماری کووید۱۹ در همه دنیا چیزی به جز شستوشوی مداوم دست با آب و صابون، پرهیز از حضور در اجتماعات غیرضروری، فاصلهگذاری فیزیکی دقیق و مهمتر از همه استفاده همگانی از ماسک به خصوص در هنگام حضور در اماکن عمومی نیست.