هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۱ درصد رشد کرد و به ۱۴۸۸ دلار و ۶۳ سنت رسید.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا تغییر چندانی نداشت و ذر ۱۴۹۰ دلار و ۸۰ سنت ایستاد.
به گفته جفری هالی، تحلیلگر شرکت OANDA، به نظر میرسد که در حدود قیمت فعلی تا اندازهای تعادل برقرار شده و قیمتها بین ۱۴۸۰ تا ۱۵۲۰ دلار مانده است. اگر بانک مرکزی آمریکا در دورنمای سیاست پولی خود رویکرد تسهیلی نشان دهد، برای بالا بردن قیمت طلا کافی خواهد کرد اما اگر نرخهای بهره را ثابت نگه دارد برای طلا منفی خواهد بود زیرا بازده اوراق خزانه بالاتر میرود و جذابیت سرمایه گذاری در طلا را کمتر می کند.
سرمایهگذاران منتظر نتیجه نشست سیاستگذاری بانک مرکزی آمریکا هستند که بعدازظهر روز چهارشنبه با انتشار بیانیهای به پایان میرسد. ابزار دیده بان فدرال شرکت CME Group نشان میدهد که معاملهگران احتمال سومین دور کاهش ۲۵ واحدی نرخهای بهره آمریکا در سال میلادی جاری را بیش از ۹۰ درصد ارزیابی میکنند. با این حال تنها ۳۰ درصد کاهش نرخهای بهره در دسامبر را پیش بینی میکنند در حالی که یک ماه پیش این احتمال حدود ۷۰ درصد بود.
نرخهای بهره پایینتر با کاهش هزینه نگهداری طلا که دارایی بدون بازدهی است، سرمایهگذاری در این فلز ارزشمند را جذابتر میکند.
سکون بازارهای سهام آسیا در معاملات روز چهارشنبه از قیمت طلا پشتیبانی کرد. شاخص MSCI آسیا-اقیانوسیه بجز ژاپن در مقایسه به رکوردشکنی روز سه شنبه، ۰.۱۶ درصد افت داشت.
پس از این که رویترز به نقل از یک مقام دولت آمریکا خبر داد توافق تجاری موقت میان واشنگتن و پکن ممکن است به موقع برای امضا در زمان دیدار ماه آینده سران دو کشور در شیلی آماده نشود، بازارها بخشی از رشد خود را از دست دادند. اما این مقام تصریح کرد که این به معنای شکست توافق نیست و این اظهارات مانع از لطمه دیدن بیشتر جو بازار شد.
بر اساس گزارش رویترز، آمریکا و چین در مدت بیش از ۱۵ ماه روی میلیاردها دلار صادرات یکدیگر تعرفه تلافی جویانه وضع کردند که باعث برانگیخته شدن نگرانیهای رکود جهانی و التهاب بازارهای مالی شد و به رشد بیش از ۱۷ درصدی قیمت طلا از ابتدای امسال تاکنون کمک کرد اما تحولات اخیر، رشد قیمت این فلز ارزشمند را محدود کرده است.
آماری که روز سه شنبه منتشر شد نشان داد که اعتماد مصرفی آمریکا در اکتبر برای سومین ماه متوالی در بحبوحه نگرانی خانوادهها نسبت به چشم انداز کوتاه مدت شرایط کسب و کار و اشتغال، کاهش پیدا کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، به ۱۷ دلار و ۷۸ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری تغییری نداشت و ۹۲۰ دلار و ۲۴ سنت بود. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۰.۳ درصد رشد کرد و ۱۷۸۶ دلار و ۳۴ سنت معامله شد.