وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: این هماهنگی به گونهای است که اگر در چارچوب قانون، اعتراضات جامعه کارگری خصوصا در محیط کار صورت گرفته باشد، به طور کامل و با رعایت جوانب امر به اعتراضات آنها رسیدگی و مسایل آنها پیگیری میشود.
وی خاطرنشان کرد: به هیچ وجه نباید به کارگرانی که در چارچوب قانون اعتراضات رسمی، مدنی و صنفی خود را به خاطر دستمزد و سایر حقوقشان ابزار میکنند، تعرض شده و برخورد قضایی با آنها صورت گیرد.
شریعمتداری ادامه داد: وزارت کار باید به عنوان مرجع قانونی تشخیص موضوعات کارگری به کار گرفته شود و نظر کارشناسیاش مورد توجه دستگاه قضایی قرار گیرد، چراکه هم ریاست قوه قضائیه و هم دادستان کشور در این زمینه توافق دارند.
وی تاکید کرد: جامعه کارگری ما جزو نجیبترین اقشار جامعه است که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران همواره همراه انقلاب بوده و در سالهای جنگ شهدای زیادی را تقدیم کرده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز میدانیم کارگران ما در سختی و مشکلات زندگی میکنند و منابع محدودی دارند که با آن زندگیشان را اداره میکنند، مخصوصا جامعه بازنشستگان کارگری که ما باید آنها را مورد تکریم قرار دهیم.
وی ادامه داد: معتقدیم حتی جرائمی که در حوزه کارگری واقع شده است باید با رأفت اسلامی با آنها برخورد شود. هیچکس نباید با نمایندگان کارگران و تشکلهای آنها به جرم دفاع از حقوق کارگری؛ برخورد کند و هیچ کارگری نباید مورد تعرض دستگاه نظارتی قرار گیرد.
شریعتمداری تاکید کرد: ما در این موارد صد در صد حامی و زبان گویای تشکلهایی هستیم که حقوق اساسی کارگری را مطالبه میکنند.
وی بیان کرد: بهطور منظم با نمایندگان کارگری دیدار داریم و جلسات منطقهای در این خصوص ترتیب دادهایم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ما ۳ منطقه از کشور را به ۶ بخش تقسیم کردهایم و جلسات منظمی با روسای کانونها و شوراها مشترکا داشتهایم. هفته گذشته نیز در محل سازمان تأمین اجتماعی جلسهای با نمایندگان کارگری برگزار شد.
وی تاکید کرد: جلساتی که با نمایندگان و روسای کانونهای کارگری برگزار میکنیم کاملا بازهستند و نظرات در هر سطوحی مطرح میشود. باید بگویم بنده و معاونینم تمامی نظرات را میشنویم و راهکاری برای آنها پیدا میکنیم و حتی اگر در مواقعی پیگیری موردی برعهده دستگاه اجرایی دیگری باشد، باز ما خودمان را مکلف به پیگیری آن میدانیم.