تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
به گزارش قلم، پیروز حناچی امروز صبح در مراسم روز جهانی مقابله با کار کودک تأکید کرد که شهرداری تهران از نظر قانونی بهطور مستقیم وظیفهای در این موضوع ندارد اما فعالیت در این زمینه را جزو مسئولیتهای اجتماعی خود میداند. او در ابتدای سخنانش در این مراسم که محمدرضا جوادی یگانه، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، تعدادی از مدیران شهری و جمعی از فعالان اجتماعی شهر نیز در آن حضور داشتند، ضمن تشکر از مسئولین برگزاری این مراسم به مناسبت دوازدهم ژوئن، گفت: «این پدیده موضوع مهمی است و بسیاری از شهروندان ما را بهطور مستمر تحت تاثیر خود قرار میدهد.»
حناچی ادامه داد: «سازمان بینالمللی کار و سازمان ملل متحد در سال ٢٠٠٢ با توجه به گستردگی پدیده کار کودکان، روز دوازدهم ژوئن را برای این پدیده نامگذاری کردند. در حال حاضر کودکانی که به طور مداوم به کار گرفته میشوند، از آموزش باز میمانند و دوران کودکیشان را درک نمیکنند، کودک کار شمرده میشوند و بین ۵ تا ١٧ سال سن دارند.» شهردار تهران با اشاره به اینکه در سپتامبر سال ٢٠١٧، ١۵٢ میلیون کودک کار وجود داشت، گفت: «از هر ١٠ کودک در جهان یکی کودک کار به حساب میآید. طبق بررسیهای یونیسف در کشورهای توسعهنیافته، از هر ۴ کودک یک تن کودک کار است. مطابق همین بررسیها، بیشترین تعداد کودکان کار در مناطق جنوبی آفریقا وجود دارد که ٢٩ درصد از کودکان را تشکیل میدهد؛ این آمار در آمریکای لاتین و حوزه کارائیب ١١ درصد کودکان و در خاورمیانه نیز شامل ٧ درصد از کودکان است.» کار کودک تأکید کرد که شهرداری تهران از نظر قانونی بهطور مستقیم وظیفهای در این موضوع ندارد اما فعالیت در این زمینه را جزو مسئولیتهای اجتماعی خود میداند. او در ابتدای سخنانش در این مراسم که محمدرضا جوادی یگانه، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، تعدادی از مدیران شهری و جمعی از فعالان اجتماعی شهر نیز در آن حضور داشتند، ضمن تشکر از مسئولین برگزاری این مراسم به مناسبت دوازدهم ژوئن، گفت: «این پدیده موضوع مهمی است و بسیاری از شهروندان ما را بهطور مستمر تحت تاثیر خود قرار میدهد.»
حناچی ادامه داد: «سازمان بینالمللی کار و سازمان ملل متحد در سال ٢٠٠٢ با توجه به گستردگی پدیده کار کودکان، روز دوازدهم ژوئن را برای این پدیده نامگذاری کردند. در حال حاضر کودکانی که به طور مداوم به کار گرفته میشوند، از آموزش باز میمانند و دوران کودکیشان را درک نمیکنند، کودک کار شمرده میشوند و بین ۵ تا ١٧ سال سن دارند.» شهردار تهران با اشاره به اینکه در سپتامبر سال ٢٠١٧، ١۵٢ میلیون کودک کار وجود داشت، گفت: «از هر ١٠ کودک در جهان یکی کودک کار به حساب میآید. طبق بررسیهای یونیسف در کشورهای توسعهنیافته، از هر ۴ کودک یک تن کودک کار است. مطابق همین بررسیها، بیشترین تعداد کودکان کار در مناطق جنوبی آفریقا وجود دارد که ٢٩ درصد از کودکان را تشکیل میدهد؛ این آمار در آمریکای لاتین و حوزه کارائیب ١١ درصد کودکان و در خاورمیانه نیز شامل ٧ درصد از کودکان است.»