به گزارش ایسنا، اولین کنفرانس سار ۱۳۹۸ همچون دوازده سار قبلی دارای هفت سخنران است که در موضوعات متنوع از تجربیات و ایدههای خلاق خود خواهند گفت.
هفت سخنران «سار بهار ۹۸» و عنوان سخنرانیها بدین ترتیب است:
- مهدی پارسایی، معمار و پژوهشگر هنر، سخنرانی با عنوان «صحبت باغ و بهار»
- اسماعیل اسکندری، سرمربی سگهای گروه کار و جستجو نجات و موسس مدرسه SK۹، سخنرانی با عنوان «کنترل بیماری اُتیسم توسط سگهای کار آزموده»
- فرزین سوری، سرویراستار انتشارات پیدایش، دبیر جایزه نوفه و سردبیرمجله سفید، سخنرانی با عنوان «مرگ بر علمیتخیلی»
- هادی ویسی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران، سخنرانی با عنوان «صحبت کردن با کامپیوترها»
- سیدعلی حسینی، پژوهشگر سیستمهای پیچیده و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، سخنرانی با عنوان «اقتصاد پیچیدگی، نظریه بازیها و نقش دولتها در تله اجتماعی»
- امیرمحمد گمینی، پژوهشگر تاریخ علم و عضو هیات علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران، سخنرانی با عنوان «تاریخ غافلگیر میکند»
- کاظم کوکرم، روزنامهنگار علم، سخنرانی با عنوان «ژورنالیسم علم چرا مهم است؟»
کنفرانسهای سار از ابتدای سال ۱۳۹۵ در موزه ملی علوم و فناوری برگزار میشوند. ایده اصلی راهاندازی این کنفرانس، با الهام از کنفرانسهایTED، برگزاری سخنرانیهایی است به عنوان بستری برای طرح «ایدههایی که ارزش انتشار دارند». کنفرانسهای سار به صورت فصلی برگزار و با نام فصل برگزاریشان «سارِبهار»، «سارِتابستان»، «سارِ پائیز» و «سارِ زمستان» نامگذاری میشوند.
در هر کنفرانس فصلی سار، ۷ نفر سخنرانی میکنند. سخنرانیها حداکثر در ۱۸ دقیقه، اغلب با زبانی ساده و غیرتخصصی ارائه میشوند و به دامنه وسیعی از موضوعها میپردازند؛ هرچند، نقطه اشتراک اغلب سخنرانیها علم و فناوری است.
بر اساس اعلام روابط عمومی موزه ملی علوم و فناوری، علاقهمندان جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به پیوند https://evnd.co/۶J۹۸۸ مراجعه و یا برای شنیدن سخنرانیهای انجام شده در تمام کنفرانسهای سار به سامانه sar.inmost.ir مراجعه کنند.