کد خبر: ۱۳۵۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۴
معاون وزیر صمت:

برنامه‌ای برای توزیع کوپنی یا الکترونیکی‌ کالاهای اساسی نداریم

معاون وزیر صمت گفت: کالا به اندازه کافی در کشور وجود دارد، بنابراین ضرورتی برای سهمیه بندی نیست اما اگر با چنین ضرورتی مواجه شویم این آمادگی هست که طی یکماه این کار انجام شود.

به گزارش قلم، عباس قبادی در نشستی خبری که در حال برگزاری است، درباره افزایش قیمت شکر در بازار اظهارداشت: خوشبختانه وضعیت بازار شکر در حال عادی شدن است، نزدیک یک میلیون تن شکر، یا در انبارها داریم یا در بنادر در حال تخلیه است.

وی در عین حال گفت: ما از ماه‌های قبل در این زمینه هشدار داده بودیم.

وی با بیان اینکه بالغ بر ٢٠ سال است شکر سفید وارد کشور نمی‌شود و شکر خام وارد و در داخل تبدیل به شکر سفید می‌شود، گفت: همکاران ما در حوزه تولید قول داده بودند شکر به موقع به بازار تزریق می‌شود و جای نگرانی نیست؛ در واقع آنان نیز روی تولید جنوب حساب کرده بودند که با سیل مواجه شدیم.

وی اظهار داشت: شرایط شکر در حال عادی شدن است، نزدیک یک میلیون تن شکر، یا در انبارها داریم یا در بنادر در حال تخلیه است.

دبیرستاد تنظیم بازار افزود: حتی شکرهای خامی که وارد و در کارخانه‌های جنوب دپو شده بود به دلیل وقوع سیل مسئولان ناچار شدند انبارها را ایزوگام کنند تا کالاها آسیب نبینند بنابراین شکرها آنجا ماند و مشکلاتی در بازار ایجاد شد.

قبادی با بیان اینکه در حال حاضر شکر در بسیاری از مغازه‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای با نرخ مصوب عرضه می‌شود، افزود: قبول دارم که بهتر از این می‌توانستیم بازار را مدیریت کنیم.

وی تصریح کرد: بنده این اطمینان خاطر را به مردم می‌دهم که بازار شکر رو به تعادل است حدود یک میلیون تن شکر در انبارها و بنادر در حال حمل و تخلیه داریم ضمن اینکه چغندر پاییزه نیز در حال برداشت است و شکر حاصل از آن بزودی وارد بازار می‌شود.

برنامه‌ای برای توزیع کوپنی یا الکترونیکی کالاهای اساسی نداریم

معاون وزیر صنعت در بخش دیگری از سخنان خود درباره برنامه دولت برای توزیع کالاهای اساسی گفت: فعلاً برنامه‌ای برای توزیع کوپنی یا الکترونیکی کالاهای اساسی وجود ندارد.

قبادی گفت: با این وجود ما خودمان را مکلف می‌دانیم هر آنچه برای تنظیم بازار لازم است، روی میز آماده داشته باشیم.

وی تاکید کرد: کالا به اندازه کافی در کشور وجود دارد و در بسیاری از کالاها خودکفا هستیم بنابراین ضرورتی برای سهمیه بندی نیست اما اگر با چنین ضرورتی مواجه شویم این آمادگی هست که طی یکماه این کار را انجام دهیم.

نظرات بینندگان