تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
به گزارش قلم نیوز- "علیرضا رفیعی پور" در این خصوص، اظهار داشت: انتظار می رود با آغاز توزیع سراسری گوشت قرمز در کشور، کاهش قیمت این فراورده درفروشگاه ها و مراکز عرضه را به دنبال داشته باشد.
به گفته وی، عرضه 20 هزار تن از این برنامه
با استفاده از ذخیره گوشت منجمد در گمرکات و 2 هزارتن در قالب مجوز نیمایی و گوشت گرم
4200 تومانی تامین شده است.
رفیعی پور افزود: توزیع 22 هزار تن
گوشت قرمز، علاوه بر توزیع گوشتی است که توسط دامداران و کشتارگاه های کشور همه روزه
انجام می شود.
وی اضافه کرد: حدود 90 درصد گوشت قرمزمورد نیاز
در داخل کشور تولید می شود و سالانه حدود 700 هزارتن گوشت قرمز توسط دامداران و مراکز
دامپروری کشور تولید و حدود 140 هزار تن گوشت نیز از خارج وارد می شود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور، توضیح داد: این سازمان
مدیریت تامین و مسائل بهداشتی گوشت را عهده داراست و در عین حال در حوزه تولید گوشت
قرمز ایران رتبه بالایی دارد، اما درحوزه مدیریت بازار نمره مطلوبی کسب نکردیم و باید
مهندسان و متخصصان حوزه توزیع و تجارت به این امر کمک کنند.
رفیعی پور اضافه کرد: براساس آمارها تاکنون
در حوزه تامین گوشت کاهشی نداشتیم زیرا، تعداد راس دام کشتار شده و مقدار خرید براساس
تعرفه هایی که به حساب دولت پرداخت شده، شفاف و مشخص است، اما امروز التهاب بازار،
ایجاد نگرانی و نارضایتی درمردم بصورت هدفمند در شبکه های اجتماعی جریان سازی شده و
پیامد رشد غیر واقعی و حباب گونه قیمت ها را بدنبال دارد.
وی اظهارداشت: انتشار شایعه در بازار که نوسان
قیمت را دامن زند، ضمن اینکه موجب تردید دامدار برای عرضه دام می شود، احتکار این فرآورده
را موجب می شود.
رفیعی پور افزود: امروز علاوه بر احتکار کنندگان عمده و حرفه ای که برای 6 ماه آینده گوشت ذخیر می کنند، برخی افراد مصرف کننده عمده و خانگی نیز در دام پدیده احتکار گرفتار شده اند.