غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی درباره رفتارهای محمود احمدینژاد و یارانش در روزهای اخیر به خبرآنلاین گفت: احمدینژاد به آخر خط رسیده است و خود را تمام شده میداند. این موضوع برای او دردآور است. شاید حتی ته دلش هم از این رفتارها پشیمان باشد اما چارهای ندارد که با این رفتارهای سخیف خود را در بازار رسانه نگه دارد. او دوست ندارد فراموش شود.
سوءاستفاده بقایی و مشایی از سادگی احمدینژاد
او ادامه داد: اطرافیان احمدینژاد نیز مانند بقایی، مشایی و جوانفکر نسبت به او بسیار بیرحم هستند. کسانی که خطا کردهاند از سادگی احمدینژاد سوء استفاده و با الفاظی مانند این که «تو مردی» و ... او را با خود همراه میکنند؛ در صورتی که احمدینژاد میتوانست بگوید مبنا قانون است و هر چه قانون بگوید؛ یعنی همان کاری که با رحیمی کرد. اما این تناقض رفتار احمدینژاد با بقایی و رحیمی هیچ توجیهی در میان افکار عمومی ندارد.
احمدینژاد میخواهد با شلوغکاری فرقه زنبیلیه را حفظ کند
این نماینده مجلس ادامه داد: احمدینژاد با این شلوغکاریها میخواهد این فرقه زنبیلیه را حفظ کند و در انتخابات بعدی مجلس شورای اسلامی اگر خودش هم نمیتواند حاضر شود، نزدیکانش را در این مناصب قرار دهد. او برای ۹۸ و ۱۴۰۰ برنامه دارد و فکر میکند با این شلوغکاریها و تبدیل شدن به اپوزیسیون میتواند جایی برای خود باز کند؛ در حالی که اساسا ژست اپوزیسیون به احمدینژاد نمیخورد و هیچ سیستم منتقدی او را نمیپذیرد حتی رسانههای سلطنتطلب هم او را قبول نمیکنند.
چه زمانی میخواهند بگویند عاملیت فتنه سال ۸۸ احمدینژاد بود؟
جعفرزاده گفت: این موضوع که آقای احمدینژاد منشا بسیاری از گرفتاریها در کشور بوده است و در سال ۸۸ عامل بسیاری از اتفاقات بود، فراموش نمیشود. من انتظار داشتم آقای دادستان و آقای اژهای که امروز از تخلفات احمدینژاد سخن میگویند در مورد نقش او در حوادث ۸۸ هم بگویند. چه زمانی میخواهند بگویند عاملیت فتنه از سوی او بوده است؛ آن هم زمانی که مردم را خس و خاشاک خواند و آنها را عصبانی کرد تا برای اعتراض به خیابان بیایند یا فضاسازیهایی که در جریان مناظرهها ایجاد و توهینهایی که هدفمندانه برای به آشوب کشاندن کشور نسبت به هاشمی و دیگر شخصیتها مطرح کرد تا جو کشور را به این سمت پیش ببرد.
جلوی دوربین نان و پنیر میخوردند پشت دوربین سکه توزیع میکردند
عضو کمیسیون برنامه بودجه مجلس گفت: ۷۹۰۰۰ سکه در دولت مدعی پاکدستان توزیع شده است. آنها جلوی دوربین نان و پنیر میخوردند و پشت دوربین سکه توزیع میکردند و در طول ۸ سال روزی ۲۷ سکه دزدی کردهاند. اینها موضوعاتی است که باید رسیدگی میشد.
هزینه کردن از رهبری دیگر تمام شد
نماینده مردم رشت درباره نامه نوشتن احمدینژاد به رهبری نیز گفت: این مظلومنماییها و هزینهکردنها از مقام معظم رهبری دیگر تمام شد و همه میدانند رهبری مبنایش قانون است مضاف بر آن که در نامه او اساسا مسائلی مطرح شده که عامل وجودی آن خود احمدینژاد بوده است.
۱۱ رای قطعی درباره احمدینژاد وجود دارد، باید گردن بنهد
جعفرزاده در مورد پروندههایی که در مورد تخلفات احمدینژاد در مجلس وجود داشت، گفت: ۱۱ رای قطعی در مورد او وجود دارد که باید به آنها گردن بنهد و در غیر این صورت قوه قضائیه باید با قاطعیت برخورد کند.