نماینده مردم تهران گفت: چون احمدی نژاد از خودشان بود، سکوت میکردند، برای همین راهم را از مدعیان اصولگرایی جدا کردم.
علی مطهری که در جمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر سخن میگفت، اظهار کرد: اگر در انتخابات پیش رو مشارکت نکنید مجلسی شبیه مجلس نهم خواهیم داشت.
وی افزود: توصیه من مشارکت بالا در انتخابات آینده است، به هر حال در بین کاندیداهای موجود افراد خوشفکری وجود دارند؛ لذا در انتخابات شرکت کنید و بقیه را هم برای شرکت در انتخابات تشویق کنید.
به گزارش ایسنا، این نماینده مجلس با اشاره به سابقه نمایندگی خود در ادوار هشتم و نهم مجلس گفت: مجلس هشتم مجلس قوی تر بود، در آن دوره حداقل 50، 60 نفر آدم خوشفکر حضور داشتند.
مطهری با اشاره به برخی قانونشکنیها در دولت قبل اظهار کرد: آقای احمدینژاد اعتقاد به قانون نداشت و میگفت هر قانونی را که نخواهم اجرا نمیکنم در حالیکه من فکر میکنم چنین فردی حتی یک ساعت نباید سر کار خود باقی بماند. به همین دلیل هم بود که سوال از رئیسجمهور را مطرح کردند؛ اگرچه برخی میگفتند نباید مطرح شود. متاسفانه ما گاهی کاسههای داغ تر از آش میشویم و کار را خراب میکنیم.
وی تاکید کرد: ما نباید به بهانه حفظ نظام، تخلفات را توجیه کنیم. من فکر میکنم که مصلحت نظام هم در همین است.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دانشجویی درباره تغییر دیدگاه سیاسی خود خاطرنشان کرد: دیدگاه من تغییری نکرده است. من از همان ابتدا در مسائل سیاسی و اجتماعی دیدگاهم نزدیک به اصلاحطلبان بود و در مسائل فرهنگی نزدیک به اصولگرایان بودم. من حتی در دوران اصلاحات از آزادی بیان و رعایت حقوق شهروندی و افشای قتلهای زنجیرهای دفاع اما خیلی جاها هم از تساهل و تسامحهای فرهنگی انتقاد کردم.
وی ادامه داد: تغییری در من ایجاد نشده است و من همچنان روی نظارت بر مسائل فرهنگی و پوشش اسلامی تاکید دارم و حتی وزیر را برای پاسخگویی به سوالی در همین رابطه به مجلس آوردم. اینکه همه تابلوهای فروشگاهها به زبان انگلیسی است و فاکتورهای فروش هم به زبان انگلیسی صادر میشود مسائلی است که روی آن حساس هستم. البته پیش از ورود به مجلس من هنوز با دولتی مثل احمدینژاد مواجه نشده بودم در آن زمان دیدم آقایانی که ادعای اصولگرایی دارند به دلیل اینکه رئیسجمهور از خودشان است سکوت میکنند؛ لذا راهم از آنها جدا شد. اما همچنان مواضع فرهنگیام را دارم و تناقضی در کار نیست.
این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنرانی خود در جمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در پاسخ به سوالی درباره خطوط قرمز در آزادی بیان، لغو برخی کنسرتهای مجوزدار و بالا رفتن از دیوار برخی سفارتخانهها اظهار کرد: متاسفانه گاهی در آزادی بیان خط قرمزهای مصنوعی ایجاد کردیم که کار درستی نیست و باید اصلاح شود. در موضوع لغو کنسرتها هم اگر کنسرت یا برنامهای مجوزی از وزارت ارشاد گرفته نباید بخش دیگری آن را بر هم بزند؛ زیرا این حاکی از حاکمیت دوگانه است. این غلط است. البته وزارت ارشاد باید در دادن مجوزها دقت کند اما اگر مجوزی صادر شد نباید جلوی آن را بگیرند. بالا رفتن از دیوار سفارتخانهها هم از دیگر روشهای غلطی است که متاسفانه اتفاق افتاده است؛ راه اصلاح این وضعیت این است که گام به گام جلو برویم . گام اول انتخابات ریاست جمهوری سال 92 بود و گام دوم انتخابات مجلس دهم است. ان شاء الله مجلسی قوی تشکیل شود.
مطهری اشتغال را از مشکلات عمومی کشور عنوان و اظهار کرد: ما مراجعات زیاد مردمی در همین رابطه داریم که بخشی از آن ناشی از شرایط کشور است و تحریمهایی که بوده و هنوز هم تا حد زیادی وجود دارد؛ البته مسأله کاهش شدید قیمت نفت را هم نباید دست کم بگیریم. اینکه کشوری که بیشترین بودجهاش از نفت تامین میشود به یکباره شاهد کاهش قیمت نفت از هشتاد به 30 دلار شد. دولت ناچار شد طرحهای عمرانی را تعطیل کند و فقط حقوق کارمندان را بدهد. وقتی طرحهای عمرانی تعطیل شد مشکل اشتغال به وجود میآید. برخی میگویند فشار دولت برای پایین نگه داشتن تورم از نظر علم اقتصاد منطقی نبوده و بخشی از رکود ناشی از همین امر است. البته شرایط عمومی کشور در این زمینه بیتاثیر نبوده است. برجام قرار بود هفت ، هشت ماه پیش اجرایی شود اما عربستان 1+5 را امیدوار کرد که با کاهش قیمت نفت ایران را به زانو درآورد. اما وقتی دیدند ایران مقاومت کرده برجام را اجرایی کردند.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره برجام دو نیز گفت: اینکه ما از راه گفتوگو بسیاری از مشکلات داخلی از جمله موضوع حصر، بالارفتن از دیوار سفارتخانه ها و لغو کنسرت را حل کنیم حرف درست و ایده خوبی است. چرا بعضیها با این امر مخالفت میکنند؟
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان درباره خرید هواپیمای ایرباس از سوی دولت با وجود مشکلات اقتصادی اظهار کرد: قرارداد خوبی برای خرید هواپیما بسته شده و پولی بابت آن پرداخت نمیشود بلکه به ازای کارکرد این هواپیماها پول پرداخت خواهد شد. به هر حال وضعیت ناوگان هوایی ما نامناسب است. مردم هم وضعیت ناوگان هواپیمایی ترکیه، امارات و قطر و جاهای دیگر را میبینند و مقایسه میکنند. گاهی اوقات آدم احساس میکند سوار گاری شده است! به هر حال مردم باید از امکانات جدید استفاده کنند به نظرم این انتقادات بیشتر جنبه سیاسی دارد.