کد خبر: ۵۲۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴

کنتورهای هوشمند تا سال آینده به یک میلیون کنتور می‌رسد

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با بیان اینکه ۱۰۰۰ کیلومتر از شبکه تهران بازسازی خواهد شد، گفت: تا سال آینده تعداد کنتورهای هوشمند به یک میلیون خواهد رسید که اولویت با مشترکین پرمصرف است.

به گزارش قلم نیوز و به نقل از خبرگزاری مهر، کامبیز ناظریان مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با بیان اینکه ۱۰۰۰ کیلومتر از شبکه تهران بازسازی خواهد شد، گفت: تا سال آینده تعداد کنتورهای هوشمند به یک میلیون خواهد رسید که اولویت با مشترکین پرمصرف است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر میزان مصرف برق تهران به ۳۳۰۰ مگاوات رسیده و نسبت به تابستان ۴۰ کاهش یافته است، که این کاهش مصرف مربوط به وسایل سرمایشی است، در تهران ۲.۵ میلیون کولر آبی و یک میلیون و ۸۰۰ کولر گازی داریم، و یکی از اهداف مدیریت مصرف این است که این کولرها با کولرهای کم مصرف جایگزین شوند.
وی افزود: ۱۸۰ اقدام مدیریت مصرف در دستور کار داریم که از جمله آنها هوشمندسازی، استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، بازسازی سیستم و اطلاع رسانی است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با بیان اینکه ۱۰۰۰ کیلومتر از شبکه تهران بازسازی خواهد شد، گفت: تا سال آینده تعداد کنتورهای هوشمند به یک میلیون خواهد رسید که اولویت با مشترکین پرمصرف است.

وی میزان اعمال محدودیت در دوره گرم امسال را ۲ درصد و رقم صرفه‌جویی را ۵ درصد اعلام کرد.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان