کد خبر: ۵۰۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹

مجری مشهور آمریکایی نتانیاهو را به برنامه‌اش راه نداد

پسر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت که یک مجری مشهور آمریکایی از میزبانی پدرش در پادکستی معروف خودداری کرده است.
 

به گزارش قلم نیوز و به نقل از نیویورک‌پست، یائیر نتانیاهو، پسر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با حمله‌ای تند به جو روگان، پادکستر معروف آمریکایی مدعی شد که او پدرش را عمداً به برنامه‌اش دعوت نکرده است.

پسر نتانیاهو در پیامی تند در «ایکس» به بی‌توجهی روگان به پدرش نوشت: او به هر نئونازی و یهودستیزی تریبون داده، اما از پدرم دعوت نکرد چون می‌داند در یک گفت‌وگوی واقعی شانسی مقابلش ندارد و سال‌ها پروپاگاندای یهودستیزانه به باد می‌رود!

مجری مشهور آمریکایی نتانیاهو را به برنامه‌اش راه نداد

یائیر نتانیاهو که همواره در فضای مجازی به دفاع از اقدامات پدرش از جمله نسل‌کشی در غزه پرداخته، به سهم خود رفتارهای جنجالی و پرحاشیه داشته است.

حساب کاربری وی در فیسبوک در سال ۲۰۱۸ پس از زنجیره‌ای از پیام‌ها علیه مسلمانان و فلسطینیان، ۲۴ ساعت بسته شد.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان