تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
به گزارش قلم نیوز و به نقل از ایسنا، صانعی با بیان اینکه در خصوص ایام اربعین و جابهجایی زوار به مناسک موانعی پیش رو داشتیم، اظهار کرد: اولین مانع محدودیت در ساعت عملیات در فضای کشور بود که با تعامل خوبی که با بخش نظامی داریم و هماهنگیهای انجام شده و البته نتایج ارزیابی های ایمنی و امنیتی فضای کشور این مانع از پیش روی جابهجایی زوار برداشته شد.
وی افزود: شرکتهای هواپیمایی دولتی و خصوصی از پیش از جنگ برنامه ریزی کردهبودند که این ایام به نحوی برگزار شود تا مردم بتوانند مانند سنوات گذشته بیشترین تسهیلات را دریافت کنند. بعد از ایام جنگ نیز مصممتر شدند که علیرغم تشدد آرا در نرخگذاری با کمترین سود و با هزینه سر به سر این جابهجایی را انجام دهند.
معاون هوانوردی و امور بینالملل سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: براساس پیشبینیها و برنامه ریزیها قرار است حدود ۲۶۰ هزار نفر در عملیات هوایی۱۰ روزه ویژه ایام اربعین جابه جا شوند. همچنین از ابتدای مرداد ماه تا بیست هفتم مرداد ماه این جابجایی صورت خواهد گرفت که افراد بیشتری را جابهجا خواهد کرد.
وی عنوان کرد:به لحاظ زیرساختی در کشور هیچ محدودیت و نقصانی وجود ندارد. اگر کمبود یا ضعفی بوده از قبل وجود داشته است. آسیب هایی که در دوره جنگ ایجاد شد نیز برطرف شده است و تنها موضوعی که عملیات را محدود میکرد همین ساعات پروازی بود که در حال حاضر آن هم برطرف شده است.
صانعی که در یک برنامه رادیویی صحبت میکرد، با اشاره به اینکه پروازهای امارات از روز جمعه برقرار شده است، گفت: تقریبا غیر از یک شرکت از کشورهای حاشیه جنوب خلیج فارس، تمام شرکت ها پروازهای خود را به ایران از سرگرفته اند. یک شرکت اروپایی نیز وجود دارد که بازگشت پروازهای آن به منطقه کمی زمانبر است.
وی همچنین در خصوص فروش بلیت با قیمتهای گزاف یا بعضا جعلی نیز گفت: تخلف در حوزه بازرگانی شرکت های هواپیمایی داخلی خیلی محدود و به نوع و شدت زیاد نیست. مانند همه حوزه های دیگر اقتصاد کشور که درگیر سوداگری، سواستفاده و تخلف است این اتفاقات در شرکت یا سایتهای فروش غیر مجاز یا آژانس های متخلف که مجوزی از سازمان هواپیمایی کشوری نگرفتهاند رخ می دهد. با این حال در پی رصد و ارزیابی آنها هستیم. تعداد زیادی از آنها را شناسایی و مسدود کردیم.
معاون هوانوردی و امور بینالملل سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: در خصوص شرکتهای هواپیمایی خارجی و اساساً شکل و نوع بازرگانی هوانوردی آنها به شدت متاثر از عرضه و تقاضا است. در کشور ما هم به نوعی در قوانین بالا دستی نرخ گذاری و تعیین قیمت بلیت تکلیفی را حذف و به بازار واگذار کردیم.
وی همچنین عنوان کرد: با افزایش عرضه و کنترل متخلفان سعی کردیم سوداگری شکل نگیرد ولی در برهه های از زمان یعنی مناسبتها و اعیاد حتی در کشورهای اطراف نیز نرخ بلیت هواپیمای شرکتهای خارجی در مسیرهای خارجی تا چندین برابر افزایش پیدا میکند.