مسعود سلطانی فر معاون در جلسهای كه امروز با حضور اعضای هیات مدیره جامعه تورگردانان ایران برگزارشد، گفت: گردشگری، یكی از حوزه هایی است كه پس از توافق با 1+5 و آغاز اجرای برجام، بیشترین تاثیرمثبت را پذیرفته است و در سالهای آینده شاهد روند رشد بیش از پیش این صنعت در كشور خواهیم بود.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به اینكه در چند ماه اخیر با بیش از 20گروه خارجی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری كشور دیدار و مذاكره داشته است، اضافه كرد: سرمایه گذاری در این بخش نیاز به پیگیری ، كارشناسی و جلسات مكرر دارد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اعلام این خبر كه در 2 سال گذشته، 25 هتل 4 و 5 ستاره در كشور به بهره برداری رسیده است، افزود: این تعداد هتل در تهران، شیراز، مشهد، قشم، كیش، گرگان، تبریز، بروجن، ارومیه، سمنان، یزد و مازندران مورد بهره برداری قرار گرفته است.
سلطانی فر ادامه داد: در حال حاضر 214 هتل آپارتمان با پیشرفت فیزیكی بین 5 تا 80 درصد در كشور در دست احداث است، همچنین مجوز ساخت 69 هتل 5 ستاره و 94 هتل 4 ستاره صادر شده و 191 هتل 3 ستاره، 144 هتل 2 ستاره و 219 هتل یك ستاره در حال ساخت است.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینكه برای دستیابی به اهداف خود در این صنعت به برنامه ریزی، آینده نگری و همگرایی تمامی فعالان و دست اندركاران این صنعت نیاز داریم، تصریح كرد: ارائه تسهیلات ویزا، گسترش هتلها، گسترش ایرلاین ها، توسعه شبكه حمل و نقل هوایی، ریلی وزمینی، گسترش سطح خدمات پرسنل تاسیسات گردشگری وافزایش دفاتر جذب گردشگر در كشورهای خارجی از مهمترین برنامه هایی است كه باید با جدیت پیگیری شود.
وی در ادامه این دیدار با اشاره به اینكه كاهش قیمت تورها، افزایش تعداد گردشگر را به دنبال خواهد داشت، اضافه كرد: ارائه تخفیف در بسته سفر، اعم از ایرلاین ها، شبكه حمل و نقل، هتلها و تورها در جذب و جلب گردشگران بیشتر تاثیر بسزایی خواهد داشت.
معاون رئیس جمهور همچنین با تاكید بر ساماندهی زمانی و مكانی گردشگری داخلی، گفت: در آینده نزدیك یارانه سفر به مقاصد جدید داخلی به گردشگران اختصاص داده خواهد شد، استان سیستان و بلوچستان و مسیر زاهدان، زابل، چابهار و تهران به عنوان نخستین مقصد جدید به گردشگران داخلی ارائه می شود و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، یك سوم هزینه سفر به این مقاصد را در سال 95 می پردازد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: باید ذهن وتوجه مردم را به سوی مقاصد متنوع و جدید داخلی سوق دهیم، چراكه جاذبه های گردشگری ایران در مقابل بسیاری از كشورهای دیگر، حرفهای بسیاری برای گفتن دارد.
وی در ادامه گفت: نباید اجازه دهیم در تورهای خارجی، مردم دچار ضرر و زیان شوند، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان متولی گردشگری در كشور، به نحوی نظارت دقیق، معمول كرده كه متضمن حقوق شهروندان باشد و جلوی تعرض به حقوق مردم را در سفرهای خارجی خواهد گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، سلطانی فر در پایان تصریح كرد: سازمان میراث فرهنگی به عنوان دستگاه حاكمیتی، موظف به حفاظت از حقوق مردم و مسافران در سفرهای خارجی و داخلی است.