تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
بر اساس شواهد منتشر شده از سوی کمیته بین المللی میکروبیولوژی غذا، ویروس یافت شده در غذاها و بسته بندی آنها بسیار ناچیز بوده است. البته این گروه اذعان دارند که رعایت نکات بهداشتی مربوط به غذا شرط احتیاط و عاقلانه است.
البته در خصوص رستورانها و کافهها باید به سلامت گارسون ها، مسئولان، مدیران ومشتریان توجه شود تا احتمال انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر پایین بیاید.
متخصصان قویا بر این باورند که مهمترین راه جلوگیری از انتقال ویروس شست و شوی مرتب دستها استفاده از ماسک و حفظ فاصله گذاری فیزیکی است. این موارد به حفظ سلامت فرد و جلوگیری از گسترش ویروس کمک میکند.