تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به قلم نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید: " ایران سامانه "
وی با تاکید بر اینکه این روش درمانی برای بیماران بسیار بد حال مستقر در بخشهای مراقبتی ویژه انجام میشود، افزود: بدن این بیماران به درمانهای معمول در آیسییو پاسخ نداده است و با انجام هموپرفیوژن میتوانیم تاثیرات مثبتی در بیمار ببینیم، اما این آثار به شکل معجزهآسا عمل نمیکند.
دکتر مردانی با بیان اینکه این روش درمانی در ایران نیز انجام میشود، ادامه داد: درمان با هموپرفیوژن بویژه در بیماران کلیوی که به کرونا مبتلا میشوند، از آنجایی که کلیه آنها نمیتواند سموم را به خوبی دفع کند، بهتر پاسخ خواهد داد. اما مردم نباید تصور کنند این درمان برای همه موثر است و به محض اینکه به کووید ۱۹ مبتلا شوند، این اقدام درمانی برایشان انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه این روش درمانی هزینه بالایی هم دارد، تصریح کرد: این روش درمانی تحت پوشش بیمه نیست البته همه بیماران هم به آن نیاز نخواهند داشت.
وی درباره مباحث مطرح شده مبنی بر
اینکه شاخه جدید ویروس کرونا شیوع بیشتری دارد اما کمتر از گذشته سبب
بیماری میشود، خاطرنشان کرد: برخلاف این نظر اکنون بیمارستانهای ما بسیار
شلوغ است. ویروس همچنان به شدت قابل انتقال است و هنوز هم ضعیف نشده است.
عضو کمیته کشوری مبارزه با کرونا همچنین به تختهای نقاهتگاهی اشاره کرد و با بیان اینکه استفاده مناسبی از تختهای نقاهتگاهی صورت نگرفته است، افزود: بیماران معمولا ترجیح دادند به منزل خود بروند و به این ترتیب اکنون عمده بیمارانی که به ما مراجعه میکنند تک نفره نیستند، چند نفر مراجعه میکنند که هر کدام سبب انتقال بیماری از خود به دیگری شدند و این نشان میدهد به نقش قرنطینه در منزل و چگونگی انجام آن اهمیتی داده نمیشود.
این متخصص عفونی گفت: فکر میکنم درصورتی که قرنطینههای دولتی به شکل رایگان در اختیار مردم قرار میگرفت از این ظرفیت بهتر استقاده میشد.