به گزارش قلم نيوز و به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، سیدبیوک موسوی با اعلام این خبر، اظهار کرد: کمکهای نقدی تجمیع شده از محل بازخرید مرخصی و مبالغ اهدایی کارکنان بانک صادرات ایران بعلاوه مبالغ واریز شده توسط هموطنان و مشتریان این بانک به حساب ویژه کمک به آسیبدیدگان ناشی از سیل اخیر سیستان و بلوچستان به بیش از ١٠ میلیارد و ٨٠٠ میلیون ریال رسید که در اختیار هموطنان آسیبدیده از سیل اخیر این استان قرار خواهد گرفت.
وی گفت: از زمان تخصیص و اعلام حساب ویژه نزد بانک صادرات برای حمایت از آسیبدیدگان سیل سیستان و بلوچستان در اواخر دی ماه تاکنون، کارکنان خیر و نیکوکار بانک صادرات ایران با تخصیص بخشی از حقوق و مزایای شغلی خود به این امر خداپسندانه به یاری مردم این استان شتافتند که با همراهی پرسنل و تشویق کارکنان، مشتریان و مردم نوعدوست کشور نیز از طریق حساب معرفی شده در این امر خیر مشارکت کردند.
معاون سرمایههای انسانی و پشتیبانی بانک صادرات ایران با اشاره به کمک نقدی ٢٥ میلیارد ریالی مشتریان و کارکنان بانک صادرات ایران به مناطق سیل زده ابتدای سال جاری و حمایت ٥٠ میلیارد ریالی از آسیبدیدگان زلزله غرب کشور، افزود: علاوه بر تخصیص منابع قرضالحسنه حمایتی برای حوادث غیرمترقبه در کشور، فرهنگ نوعدوستی و همیاری در بانک صادرات ایران در زمان بروز این نوع حوادث، دستاوردهای کم نظیری خلق کرده که کمکهای نقدی و غیرنقدی کارکنان این بانک در جریان زلزله غرب کشور و سیل بهار سالجاری در استانهای مختلف و حتی برپایی موکب شهدای بانک صادرات ایران در برخی از این مناطق برای تسریع در کمک رسانیهای شبانهروزی از جمله این همیاریها است.
وی با اشاره به سابقه درخشان بانک صادرات ایران در انجام مسئولیتهای اجتماعی گفت: این بانک علاوه بر انجام وظایف ذاتی خود در ارائه خدمات پولی و بانکی به سازمانها، نهادها و اقشار مختلف مردم و مشارکت در تأمین مالی پروژههای بزرگ تولیدی و اشتغالزایی کشور در مدت ٧ دهه فعالیت خود، نقش مؤثری در ایفای مسئولیت اجتماعی در بخشهای مختلف داشته است.
موسوی ادامه داد: ارائه خدمات بانکداری الکترونیکی به سازمانها و مؤسسات خیریه کشور و تسهیل دسترسی هموطنان نوعدوست برای واریز کمکهای نقدی خود به این موسسات از دیگر خدمات بانک صادرات ایران است. هموطنان میتوانند نذورات و کمکهای خیرخواهانه خود را به نهادهایی حمایتی همچون کميته امداد امام خميني(ره)، سازمان بهزيستي، آسايشگاه کهريزک، انجمن تالاسمي، انجمن بيماران ام اس، موسسه محک، موسسه مهرانه و... از طریق درگاههای مختلفی همچون خودپرداز، اپلیکیشن صاپ، همراهبانک، اینترنتبانک و... واریز کنند.
معاون سرمایههای انسانی و پشتیبانی بانک صادرات ایران با اشاره به حضور حمایتی کارکنان این بانک در کمک به هموطنان آسیبدیده از زلزله در استانهای غربی کشور گفت: کارکنان بانک صادرات ایران در اقصینقاط کشور ضمن جمعآوری کمکهای نقدی و غیرنقدی، از همان ساعات اولیه وقوع حادثه، در مناطق زلزلهزده حاضر شده و در کمکرسانی به آسیبدیدگان و توزیع مایحتاج ضروری و پخت و توزیع غذای گرم نقشآفرینی کردند.
موسوی در ادامه با اشاره به توجه ویژه بانک صادرات ایران در مدیریت مصرف انرژی و حفظ محیط زیست گفت: این بانک به عنوان اولین بانک ایرانی موفق به استقرار سیستم مدیریت انرژی در ساختمانهای خود بر اساس استاندارد ایزو٥٠٠٠١ :٢٠١١، شده است. در بانک صادرات ایران مجموعه اطلاعات معماری، تاسیسات، روشنایی، تجهیزات اداری، قبوض ساختمان ها و شعب تحت کنترل سیستم مدیریت انرژی به نرم افزار انرژی منتقل شده و ضمن تهیه برچسب انرژی (موضوع تصویب نامه ابلاغی مورخ ١٢ دی ماه ٩٦ هیات محترم وزیران) برای تمامی شعب و ساختمان های مذکور، مصرف انرژی آنها در هر سال ممیزی می شود و همزمان دوره بازگشت سرمایه به کار گرفته شده برای مصرف بهینه آن، مورد واکاوی و بررسی های دوره ای قرار میگیرد.
وی با اشاره به انتخاب بانک صادرات ایران به عنوان بانک عامل نمایشگاه بینالمللی کتاب گفت: این بانک در گذشته سابقه حضور ٨ ساله در برگزاری این نمایشگاه دارد و پس از یک وقفه ٣ ساله، امسال نیز مسئولیت خطیر برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب در تهران و تمامی استانها برعهده بانک صادرات ایران نهاده شده است که آمادگی داریم با تمام امکانات، تجهیزات و سامانههای بانکداری الکترونیکی، حامی ناشران، پدیدآورندگان و مؤلفان کشور باشیم و دسترسی کتابدوستان را به این یار مهربان تسهیل و تسریع بخشیم.
موسوی در پایان اظهار داشت: بانک صادرات ایران حمایت از رویدادهای هنری، فرهنگی و ورزشی مربوط به جوانان، آیندهسازان و قهرمانان ملی را نیز در دستور کار خود داشته که میتوان به حمایت از جشنواره بینالمللی عروسکی دانشجویان، مسابقه کتابخوانی «پوپک دانا» ویژه دانشآموزان و حمایت مالی از تیمهای ملی بوکس، تکواندو و کبدی اشاره کرد.