کد خبر: ۱۸۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶

تشکیل بیش از یکهزار و 900 پرونده الکترونیک در درمانگاه تامین اجتماعی قائم

مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: پرونده الکترونیک تشکیل شده برای بیماری های مزمن در این مرکز بالغ بر یکهزار و 981 نفر است.
به گزارش قلم نيوز و به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر محمد صادق بابایی در جلسه ای که با حضور فرماندار و بخشدار استان البرز، معاونین دانشگاه علوم پزشکی، شهردار محمدیه، دبیر خانه کارگر و رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تشکیل شد، مسائل و مشکلات درمانی این منطقه و راهکارهای لازم را مورد بررسی قرار داد.

وی گفت: در شهرستان البرز مرکز درمانی حمدالله مستوفی، اقبال‌آذر و قائم وجود دارد و در درمانگاه شبانه روزی قائم به طور متوسط ۸۰۰ بیمه شده خدمات درمانی دریافت می‌کنند.
دکتر بابایی گفت: پرونده الکترونیک تشکیل شده برای بیماری های مزمن در این مرکز بالغ بر هزارو 981  نفر  است و از دیگر خدمات ارائه شده در این مرکز داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی، تزریقات و پانسمان است.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه بخش محمدیه جمعیت گسترده ای شامل شهرهای بیدستان، شریفیه، محمدیه و مهرگان و تعداد زیادی از روستاهای پر جمعیت را تحت پوشش دارد، درخواستهای درمانی مردم این بخش به درمانگاه تامین اجتماعی قائم، پاسخگوی نیاز مردم این منطقه نیست.
دکتر بابایی اظهار داشت: در پنج ماهه اول سال جاری تعداد ۷۷ هزار نفر توسط پزشک عمومی، متخصص اطفال و داخلی، جراح عمومی و دندانپزشک مورد معاینه قرار گرفتند.
فرماندار شهرستان البرز نیز ضمن تشکر از خدمات ارائه شده درمانگاه قائم شهر محمدیه به عنوان تنها مرکز درمانی در این منطقه افزود: این منطقه از جمعیت زیادی برخوردار است و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی درمان بیستی نسبت به ساخت بیمارستان اقدام کند که امیدواریم به زودی شاهد بهره‌برداری از این بیمارستان باشیم.
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان